Nainen aurinkotuolissa.

Omistaja-asiakkaan rahastoetu

Osta rahastoja kuluitta

Osuuspankin omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat useimpia rahastojamme ilman kuluja.

Rahastoissa varasi pääsevät tuottamaan

Helppo tapa saada raha poikimaan, on siirtää säännöllisesti tietty summa rahastoon. Rahastoissa varasi sijoitetaan korko- ja osakemarkkinoille, joten pidemmällä aikavälillä rahastojen tuotto-odotus on parempi kuin pankkitilillä.

Tule omistaja-asiakkaaksi jo tänään

Jos et ole vielä omistaja-asiakas, liity joukkoomme jo tänään! Omistaja-asiakkaana saat alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä voit hyötyä asioinnistasi kertyvistä OP-bonuksista jopa satojen eurojen arvosta vuodessa.

Tule omistaja-asiakkaaksi

Mitä hyötyä on rahastosäästämisestä?

Rahastosäästäminen sopii sinulle, jos haluat pidemmällä aikavälillä parempaa tuottoa, arvostat helppoutta, joustavuutta ja valmiiksi räätälöityjä vaihtoehtoja. Jos sinulla on haave tai unelma, jonka toteuttamiseen tarvitset jonkin verran säästöjä, on jatkuva rahastosäästäminen oiva keino saada unelmat toteutettua.

Rahastoon säästäminen on helppoa ja turvallista. Rahastoissa sijoittamisen ammattilainen huolehtii sijoituksistasi puolestasi ja voit itse seurata niiden kehitystä kätevästi op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. 

Rahastosäästäminen kerryttää omistaja-asiakkaille OP-bonuksia. Kertyneillä bonuksilla maksetaan esimerkiksi lainan palvelumaksuja ja Pohjola Vakuutuksen vakuutusmaksuja.

Mikä on sopiva säästösumma?

Voit ryhtyä kuukausisäästäjäksi milloin tahansa. Hyvä nyrkkisääntö on säästää nettotuloista 5 % rahastoon joka kuukausi. Kun säästät kuukausittain, säästösi kertyvät kuin itsestään.

Jos kuukausisäästäminen ei ole mahdollista, voit tehdä myös kertasijoituksia rahastoihin. Rahastoissamme ei ole minimimerkintäsummaa, joten voit tehdä kertamerkintöjä pienilläkin summilla. Lue ohjeet rahastojen ostamiseen.

Voit aina laittaa kuukausisäästämisen tauolle tai vaihtaa rahastoa, johon säästät. Jos kertyneille varoille tulee yllättäen tarvetta, saat lunastettua säästösi nopeasti op.fi:ssä.

Kuukausisäästän rahastoihin, että saan sijoituksilleni hyvän hajautuksen helposti ja kustannustehokkaasti. Paluuta osakepoimijaksi ei enää ole.

   

Valitse sinulle sopiva rahasto

Löydät sinulle sopivan rahaston parhaiten, kun mietit, mikä on säästöaikasi ja millaista riskiä olet valmis sietämään.

  • Säästäjän rahastot ovat helpoin tapa aloittaa kuukausisäästäminen. Ne tarjoavat sinulle valmiiksi hajautetun sijoituskohteen, joissa sijoittamisen ammattilainen huolehtii puolestasi rahastoissa olevista varoistasi.
  • Vastuullisista rahastoistamme voit valita sijoituskohteen arvojesi mukaan – sijoitukset keskittyvät sektoreille, joilla korostuvat esimerkiksi eettisyys, ilmastonmuutoksen torjunta ja puhtaan veden turvaaminen.
  • Jos tunnet jo rahastosäästämisen periaatteet, tavoittelet korkeaa tuottoa ja olet valmis sietämään riskiä, tutustu osakerahastoihimme. Valikoimassamme on sekä kehittyneille että kehittyville markkinoille sijoittavia osakerahastoja.

Seuraavista rahastoista veloitetaan normaalit kaupankäyntikulut: OP-Palvelukiinteistöt, OP-Metsänomistaja, OP-Vuokratuotto ja OP-Alternative Portfolio.

OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy, jonka asiamiehenä osuuspankki toimii.