Osta rahastoa

Rahastosäästäminen – parempaa tuottoa varoillesi

Rahastosäästäminen on helppoa ja pääset vaivattomasti mukaan osakemarkkinoille parempia tuottoja tavoittelemaan. Olemme tehneet siitä entistä houkuttelevampaa poistamalla omistaja-asiakkailtamme rahastojen osto- ja myyntikulut.

Rahastot auttavat sinua tavoitteissasi

Rahastosäästäminen sopii sinulle, kun haluat pidemmällä aikavälillä parempaa tuottoa, arvostat helppoutta, joustavuutta ja valmiiksi räätälöityjä vaihtoehtoja. Haluat sijoittamisen ammattilaisten huolehtivan sijoituksistasi ja itse voit seurata niiden kehitystä kätevästi omassa verkkopalvelussasi.

Oli kyseessä tilille kertyneet varat tai jo rahastoissa olevat säästöt, kannattaa miettiä saatuja mahdollisia tuottoja ja omaa säästötavoitetta aika-ajoin. Rahaston voit aina muuttaa toiseen vaihtoehtoon tai aloittaa rinnalle toisen rahaston. Omistaja-asiakkaana kun ostat, myyt ja vaihdat nyt melkein kaikkia rahastojamme ilman kuluja.

Valitse itsellesi helppo ja vaivaton säästäjän rahasto

Parhaiten itsellesi sopivan rahaston löydät, kun mietit mikä on säästöaikasi ja millaista riskiä olet valmis sietämään. Pääset kuitenkin vaivattomasti alkuun ja mukaan osakemarkkinoille, kun valitset alta yhden säästäjän rahastoistamme.

1 kk
+0,89 %
3 kk
+0,67 %
vuosi
+11,32 %
1 kk
+1,99 %
3 kk
+3,54 %
vuosi
+21,01 %
1 kk
+2,94 %
3 kk
+6,44 %
vuosi
+31,19 %

Muut rahastovaihtoehdot

Vaihtoehtoja rahastosäästämiseen on useita. Jos tunnet jo rahastosäästämisen periaatteet ja haluat itse valita sopivan rahaston, kuten kustannustehokkaan indeksirahaston, pääset valitsemaan sen alla olevan linkin kautta. Valikoimastamme löytyy myös asunto- ja kiinteistörahastoja.

Käyttämällä säästämisen laskuria saat apua oikean rahaston valintaan.

Rahastosäästämisen edut

  • Voit tehdä kertasijoituksen valitsemaasi rahastoon.
  • Pidemmällä aikavälillä tuotto-odotus rahastoissa on parempi kuin tilillä.
  • Rahastoon säästäminen on helppoa ja turvallista. Voit myös aloittaa säännöllisen säästämisen, jolloin tililtäsi siirtyy kuukausittain sovittu summa valitsemaasi rahastoon ja säästöt kertyvät kuin itsestään.
  • Pääset pienelläkin summalla mukaan rahastosäästäjäksi - vaikka 10 eurolla kuukaudessa.
  • Jos kertyneille varoille tulee yllättäen tarvetta, saat ne käyttöösi nopeastikin.
  • Jos sinulla on haave tai unelma, jonka toteuttamiseen tarvitset jonkin verran säästöjä, jatkuva säästäminen on siihen oiva keino.
OP-rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy.