OP-Tulevaisuus

OP-Tulevaisuus-sijoitusvakuutus

Varaa aika sijoitusneuvontaan.
1

Sopii pitkäaikaiseen säästämiseen

OP-Tulevaisuudella voit täydentää eläkeajan toimeentuloa tai säästää pidemmän aikavälin isompaa hankintaa varten.

2

Joustava sijoitusvaihtoehto

Valitse sijoituskohteeksi sijoitusammattilaisten kokoama ja ylläpitämä sijoituskori tai valmiiksi valikoituja rahastoja.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat rahastomerkinnät maksutta ja OP-bonuksia.

OP-Tulevaisuus-sijoitusvakuutus tuo tulevaisuuden turvaa

OP-Tulevaisuus on pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sijoitusvakuutus. Halusitpa säästää itsellesi eläkettä, sapattivapaata tai muuta isoa hankintaa varten, voit turvata tulevaisuutta OP-Tulevaisuus-sijoitusvakuutuksella.

Olemme tehneet säästämisen sinulle helpoksi ja meillä on tarjolla monipuolinen valikoima ammattilaisten hoitamia sijoituskohteita. Voit valita valmiiksi kootun sijoituskorin tai vaihtoehtoisesti säästää pitkäaikaiseen sijoittamiseen sopiviin rahastoihin.

OP-Tulevaisuuden suositeltu vähimmäissijoitusaika on 10 vuotta. Voit kuitenkin nostaa säästöä kesken sopimusajan joko osittain tai kokonaan. Myös maksusuunnitelmasi on joustava ja voit milloin tahansa muuttaa kuukausittain säästettävää summaa elämäntilanteesi mukaan.

OP-Tulevaisuus on yksinkertainen ja helppo keino pitkäaikaiseen säästämiseen.
OP-Tulevaisuus on pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sijoitusvakuutus.

OP-Tulevaisuus sopii mukavuudenhaluiselle säästäjälle

OP-Tulevaisuus-sijoitusvakuutuksessa voit sijoittaa säästösi sijoitusammattilaisten kokoamaan ja hoitamaan sijoituskoriin tai valita tavoitteeseesi sopivimman sijoituskohteen tarjolla olevasta rahastovalikoimasta.

OP-Säästö tulevaisuuteen -sijoituskoriin säästäessäsi varasi hajautetaan monipuolisesti osake-, korko- ja kiinteistösijoituksiin. Sijoituskori sopii erityisesti sinulle, joka et halua seurata aktiivisesti sijoitusmarkkinoiden kehitystä, vaan haluat antaa ammattilaisten hoitaa sen puolestasi.

Rahastoista valittavanasi on helppoja säästäjän rahastoja ja vastuullisia teemarahastoja. Helpot säästäjän rahastot sopivat myös aloittavalle sijoittajalle. Vastuullisissa teemarahastoissa on puolestaan huomioitu kestävän kehitykset periaatteet. Voit siis omilla valinnoillasi vaikuttaa myös maapallon hyvinvointiin.

78% varautuu itse täydentämään eläkeajan toimeentuloa. (Vakuutustutkimus 2016, Finanssialan Keskusliitto)

OP-Tulevaisuus on joustava ratkaisu

OP-Tulevaisuus on sijoitussidonnainen säästöhenkivakuutus, jossa vakuutussäästön arvon kehitys on sidottu sijoituskohteiden arvon kehitykseen.

Voit nostaa säästösi kokonaan tai osittain kesken sopimusajan. Jos nostat vakuutussäästöjäsi kesken sopimusajan vain osittain, noston katsotaan kohdistuvan ensin pääomaan.

Vakuutussäästösi turvataan aina kuoleman varalta liittämällä vakuutukseen kuolemanvaraturva. Turvan suuruus on 100 % säästöistä. Kuolemantapauksessa vakuutuskorvaus maksetaan määräämillesi edunsaajille. Voit muuttaa edunsaajia koko vakuutuksen voimassaoloajan.

Omistaja-asiakkaan edut

  • Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme ilman kuluja.
  • OP-sijoituskumppani on palvelukokonaisuus omistaja-asiakkaalle, jolle on kertynyt sijoitusvarallisuutta. Saat oman yhteyshenkilön sekä kattavaa ja ajantasaista markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi.
  • Omistaja-asiakkaat pääsevät automaattisesti osakekaupankäynnin hinnaston toiselle hintaportaalle, jossa välityspalkkion suuruus on 0,18 % (vähintään 8 €), kun ensimmäisen palkkioportaan välityspalkkio on 0,2 % (vähintään 8 €).

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy säästöjen ja sijoitusten lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP-Henkivakuutuksen asiamiehinä.