Vakuutussäästäminen

Säästämistä sinulle sopivalla tavalla
1

Vakuutussäästäminen on joustava tapa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen

Voit valita vakuutukseesi useita sijoituskohteita. Voit vaihtaa niitä milloin tahansa maksutta ja siten laskea tai nostaa sijoitustesi riskitasoa.

2

Hyödynnä vakuutussäästämisen edut

Sijoituskohteiden vaihdoista kertynyttä tuottoa ei veroteta vaihdon yhteydessä. Maksat veroa vasta, kun nostat säästöjä vakuutuksestasi.

3

Säästä elämäntilanteesi mukaan

Päätät itse elämäntilanteesi mukaisesti, paljonko säästät tai sijoitat, ja koska rahaa käytät. Voit esimerkiksi säästää vakuutukseen kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan.

4

Osuuspankin sijoitusasiantuntijoiden tuki käytössäsi

Voit valita sijoituskohteesi itse tai halutessasi saat meiltä henkilökohtaisia suosituksia.

Ryhtyisinkö vakuutussäästäjäksi?

Tulet kyllä toimeen, mutta tuntuisi turvallisemmalta, jos säästöjäsi voisi tulevien vuosien varalle kasvattaa. Hallitset raha-asiat, mutta sijoitusten seuraaminen tai osakekauppa eivät ole elämäsi keskiössä. Vakuutussäästäminen saattaa olla sinulle juuri oikea ratkaisu.


Se on sijoitusmuoto, jossa voit toimia hyvinkin aktiivisesti, olla täysin passiivinen tai vuoroin kumpaa vain. Voit tarttua ajankohdan tarjoamiin mahdollisuuksiin, vaihtaa rahastoja tai lisätä uusia, tai kuten sanottu, antaa säästöjen kehittyä itsekseen. Vakuutussäästämisessä rahastojen vaihtamisen teet ilman veroseuraamuksia. Osuuspankin omistaja-asiakkaana säästösi kerryttävät OP-bonuksia.

 

Vakuutussäästämisen monet hyödyt

Vakuutussäästäminen on pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen tarkoitettu helppo, joustava ja vaivattomasti eri elämäntilanteisiin mukautuva sijoittamisen tapa. 

Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita OP:n laajasta valikoimasta. Vakuutusyhtiön tarjoamat sijoituskohteet ovat sijoitusrahastoja, sijoituskoreja ja joukkovelkakirjalainoja. Vakuutukseen kertynyttä tuottoa ei veroteta sijoituskohteita vaihdettaessa, vaan se kerryttää lisätuottoa koko säästöajan. Jos suunnitelmasi muuttuvat, voit nostaa säästöjä itsellesi jo ennen vakuutusajan päättymistä. Voit seurata sijoitustesi kehittymistä ja vaihtaa sijoituskohteita helposti op.fi-verkkopalvelussa ja OP-mobiilissa.

OP-sijoitusvakuutus
Sijoitusmuoto, jossa voit toimia hyvinkin aktiivisesti, olla täysin passiivinen tai vuoroin kumpaa vain.

Voit kirjautua Vakuutussäästämisen verkkopalveluun oman pankkisi verkkopalvelutunnuksia käyttäen. Kirjautuminen tapahtuu kohdasta Kirjaudu sisään ja valitsemalle Muut tunnistustavat. Kirjautumisen jälkeen löydät eläke- ja säästöhenkivakuutukset Säästöt ja sijoitukset Vakuutussäästämisen osiosta.

Sijoituskohteiden avaintietoesitteet löydät Vakuutussäästämisen kurssit sivulta sijoituskohteiden tuotekorteista. Linkki Vakuutussäästämisen kurssit sivulle tässä.

OP-sijoitusvakuutus- ja OP-säästösopimus-vakuutukset ovat tarkoitettu osuuspankin omistaja-asiakkaille. Jos haluat aloittaa vakuutussäästämisen ja et ole vielä omistaja-asiakas, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi täällä.

Jos sinulla on jo OP-sijoitusvakuutus, voit tehdä lisäsijoituksen helposti ja nopeasti verkossa. Tee lisäsijoitus sijoitusvakuutukseesi

Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP-Henkivakuutuksen asiamiehinä.