Vakuutussäästämisen tuotteet

Vakuutussäästämisen tuotteet

Vaivaton tapa säästää pitkäaikaisesti
1

Joustava tapa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen

Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita. Voit vaihtaa sijoituskohteita vakuutuksessasi milloin tahansa ja siten laskea tai nostaa sijoitustesi riskitasoa.

2

Hyödynnä vakuutussäästämisen edut

Sijoituskohteiden vaihdosta kertynyttä tuottoa ei veroteta vaihdon yhteydessä. Maksat veroa vasta, kun nostat varoja vakuutuksestasi.

3

Säästä elämäntilanteesi mukaan

Päätät itse elämäntilanteesi mukaisesti, paljonko säästät tai sijoitat, ja koska rahaa käytät. Voit esimerkiksi säästää vakuutukseen kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan.

4

Osuuspankin sijoitusasiantuntijoiden tuki käytössäsi

Voit valita sijoituskohteesi itse tai halutessasi saat meiltä henkilökohtaisia suosituksia.

Vakuutussäästämisen monet hyödyt

Vakuutussäästäminen on pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen tarkoitettu helppo, joustava ja vaivattomasti eri elämäntilanteisiin mukautuva sijoittamisen tapa. 

Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita OP:n laajasta valikoimasta. Vakuutusyhtiön tarjoamat sijoituskohteet ovat sijoitusrahastoja, sijoituskoreja ja joukkovelkakirjalainoja. Vakuutukseen kertynyttä tuottoa ei veroteta sijoituskohteita vaihdettaessa, vaan se kerryttää lisätuottoa koko säästöajan. Jos suunnitelmasi muuttuvat, voit nostaa vakuutukseen kertyneitä varoja itsellesi jo ennen vakuutusajan päättymistä. Voit seurata sijoitustesi kehittymistä ja vaihtaa sijoituskohteita helposti op.fi-verkkopalvelussa ja OP-mobiilissa.

Vakuutussäästämisen tuotteet OP:lla

Valikoimissamme on kaksi eri tuotetta vakuutussäästämiseen – OP-sijoitusvakuutus ja OP-säästösopimus. OP-sijoitusvakuutus on säästöhenkivakuutus, johon kuuluu turva kuoleman varalta. Kuolemantapauksessa vakuutuksesi säästöt maksetaan määräämillesi edunsaajille. OP-säästösopimus on kapitalisaatiosopimus, jossa ei ole vakuutettua. Kuolemantapauksessa sopimus siirtyy sellaisenaan kuolinpesän omistukseen. 

Kun haluat aloittaa vakuutussäästämisen, varaa aika sijoitusasiantuntijallemme. Yhdessä asiantuntijan kanssa valitset tarpeisiisi sopivan vakuutussäästämisen tuotteen ja suunnittelet sinulle sopivan maksusuunnitelman. Halutessasi saat meiltä myös henkilökohtaista neuvontaa sijoituskohteiden valitsemiseen.

OP-sijoitusvakuutus- ja OP-säästösopimus-vakuutukset ovat tarkoitettu osuuspankin omistaja-asiakkaille. Jos haluat aloittaa vakuutussäästämisen ja et ole vielä omistaja-asiakas, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi täällä.

Jos sinulla on jo OP-sijoitusvakuutus, voit tehdä lisäsijoituksen helposti ja nopeasti verkossa. Tee lisäsijoitus sijoitusvakuutukseesi

Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP-Henkivakuutuksen asiamiehinä.