Joustoa arkeen

Olemme tukenasi myös silloin, kun elämisen kustannukset nousevat. Katso millaista joustoa ja turvaa voit saada pankki- ja vakuutuspalveluihisi. Tutustu myös palveluihin, jotka auttavat sinua tasapainottamaan talouttasi.

Pankki- ja vakuutuspalveluiden joustot

Maksuaikaa vakuutuslaskuille
Jos et voi maksaa laskua eräpäivään mennessä, voit pyytää laskulle korollista maksuaikaa op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Turvaa eri elämäntilanteisiin

-
Turvaa tulevaan
Oletko miettinyt, miten voit varautua elämän yllätyksiin? Ennakoimalla voit turvata  lainanmaksukykysi sairauden tai työttömyyden varalta tai suojata lainasi korkojen nousulta.
Joustava asuntolaina
Tiesithän, että asuntolainasi joustaa tarvittaessa elämäntilanteesi mukaan? Jos elämä yllättää, voit hakea muutosta lainasi maksusuunnitelmaan.

                       

Vakuutukset elämäntilanteen mukaan
Oma vakuutusturva kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Näin varmistat, että vakuutusturvasi on varmasti ajan tasalla ja siinä ei ole yllättäviä aukkoja tai päällekkäisyyksiä.
Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vuonna 2023 ylimääräisiä OP-bonuksia
Saat vuoden 2023 aikana 30 % enemmän OP-bonuksia.

                       

Sujuvuutta arjen yllättäviin tilanteisiin
Pidä huolta arjen käyttövarastasi. Yllättävien menojen rahoittamiseen tai tulojen muutoksiin voi varautua monella tavalla.

Talouden hallinnan palvelut

Tule mukaan säästämään
Osallistu maksuttomaan säästöhaasteeseen. Saat selkeät ohjeet, joilla onnistut säästämään.
Talouden tasapaino
Paljonko sinulla kuluu rahaa pakollisiin menoihin ja hupeihin? Jääkö rahaa säästöön? Seuraa taloutesi tilaa OP-mobiilissa.
OP Sijoituskumppani
OP Sijoituskumppani
Helppo sijoittamisen palvelu, joka kannustaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi. Ota palvelu käyttöösi OP-mobiilissa.
OP Monipankkipalvelu
Voit tarkastella toisen pankin maksutilejäsi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Lue lisää OP Monipankkipalvelusta.
toistuvien-menojen-hallinta-kuvitus
Toistuvien menojen hallinta
Tiedätkö kaikki toistuvat menosi? Näet suoratoistopalveluihin, liittymiin ja muihin jatkuviin tilauksiin menevät summat yhdestä näkymästä OP-mobiilin kautta.
saastolipas-uusi-kuvitus-1
Säästölipas
Luo itsellesi säästötavoitteet ja säästä automaattisesti korttimaksuistasi. Ota Säästölipas käyttöösi OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.