OP Kulku -palvelu

OP Kulku madaltaa kynnystä sähköautoiluun

OP Kulku -palvelu tarjoaa pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun seudun kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden sähköautoiluun kuukausimaksulla ilman omistamiseen liittyvää huolta, tarvetta suuriin kertainvestointeihin tai arvailua auton arvon laskusta. Asiakas sitoutuu palveluun vähintään kahdeksi vuodeksi.

OP Kulku -palvelussa on kaksi eri palvelutasoa.

  • OP Kulku Premium -palvelu asiakkaalle autoilun kokonaispalvelun, joka sisältää auton käytön lisäksi tarvittavat huollot ja korjaukset, kasko- ja liikennevakuutuksen, noutopalvelun huoltoon, renkaiden vaihdot ja säilytykset sekä rajoittamattoman määrän autopesuja.
  • OP Kulku -peruspalvelu sisältää sähköauton käytön lisäksi huollot ja korjaukset. OP Kulku -palvelu myös huolehtii huoltoihin kutsumisesta.

OP Kulku -palvelu tarjoaa  laajan valikoiman sähköautoja ja ladattavia hybridiautoja: palvelun kautta käyttöönsä voi saada esimerkiksi Suomen myydyimmät sähköautomallit Teslalta ja Nissanilta tai  Hyundain ja Renaultin täyssähköautot.

Edullisimmillaan OP Kulku -palvelun saa käyttöönsä alle 400 eurolla kuukaudessa, ja esimerkiksi Teslan Model S Kulku Premium -palveluna maksaa lisävarusteista riippuen noin 1350 euroa kuukaudessa. Valittu auto, sen varustelutaso, sopimuksen kesto, palvelupaketti ja ajokilometrit vaikuttavat palvelun kuukausihintaan. Sopimuksen voi tehdä 24-48 kuukaudeksi, ja sen tekemisen yhteydessä asiakas voi halutessaan myydä vanhan autonsa vaihdossa.

Palvelu uudistaa samalla myös totuttuja käytäntöjä; esittelyn voi tilata verkossa tai puhelimitse haluamaansa paikkaan, ja myös sopimus palvelun käyttöönotosta voidaan tehdä autoon tutustumisen yhteydessä. Valittu auto toimitetaan asiakkaalle esimerkiksi kotiin tai työpaikalle, tai asiakas voi noutaa sen autoliikkeestä. Autojen toimitusajat vaihtelevat automalleittain.

OP Kulku -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka kuuluu OP Ryhmään.