Sijoitusneuvonta

OP:n asiantunteva sijoitusneuvonta auttaa sekä aloittelijoita että konkareita kaikissa käänteissä

Säästäminen ja sijoittaminen sopii kaikenlaisiin elämänvaiheisiin – ikään, elämäntilanteeseen tai tulojen ja varallisuuden kokoon katsomatta. Asiantuntevan sijoitusneuvojan puoleen on hyvä kääntyä, kun kaipaat keskustelukumppania pohtimaan sinulle sopivia ratkaisuja säästää ja sijoittaa.

Jos mielessäsi on vaikkapa matkaelämyksiin, kodin kunnostukseen ja asumiseen, eläkevuosiin tai ylipäätään varojesi kartuttamiseen liittyvä säästötavoite, hyvä tapa ottaa ratkaiseva askel kohti tavoitettasi on säännöllinen säästäminen tai jo olemassa olevien varojen sijoittaminen. On todennäköistä, että huomaat askeleen ottamisen olevan helppoa, ja että vaikutukset kantavat kauas ja osoittautuvat onnistuneiksi.

Asiantuntevaa sijoitusneuvontaa maksutta ja ilman velvoitteita

Kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen tai nykyisiin sijoituksiisi ja niiden kehittämiseen, voit kääntyä OP:n sijoittamisen asiantuntijan puoleen.

Ensimmäisellä kerralla teemme kanssasi maksuttoman OP Säästämisen ja sijoittamisen sopimuksen. Tämän sopimuksen tehtyäsi voit ryhtyä käyttämään OP:n sijoituspalveluja.

Tapaamisessa laadimme sijoittajaprofiilin, joka auttaa sinua hahmottamaan taloudellista tilannettasi ja tavoitteitasi sijoittajana. Halutessasi voit selvittää sijoittajaprofiilisi jo ennen tapaamista, ja teet sen helposti vain kymmenessä minuutissa 

tai OP-mobiilissa.

Sijoitusneuvottelussa keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja laadimme sinulle yksilöllisen vaurastumisen suunnitelman. Sijoitusneuvottelu on sinulle maksuton eikä sisällä mitään ostovelvoitteita. Sinä päätät, hyödynnätkö neuvojamme vai et.

OP Private palveluksessasi

Kun finanssivarallisuutesi on ylittänyt 100 000 euroa, OP Private on luotettava ja vastuullinen kumppani varallisuutesi hoitoon. Saat meiltä yksilöllisen suunnitelman sijoitusvarallisuudellesi. Asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii varallisuudestasi kokonaisvaltaisesti ja toimii asiantuntija-apunasi. Sähköiset palvelumme OP-mobiilissa ja op.fi:ssä sekä Suomen kattavin konttoriverkosto takaavat, että asioiden hoito on sinulle OP Private -asiakkaana helppoa ja vaivatonta.

OP Private -palvelusta solmit aina erillisen sopimuksen oman Osuuspankin kanssa. OP Privaten asiantuntijat tavoitat omasta Osuuspankistasi, tai voit soittaa meille numeroon 0100 5110.

Sijoitusneuvottelu joko verkossa tai kasvokkain, miten sinulle parhaiten sopii

Ota meihin yhteyttä, niin sovimme tapaamisen kanssasi verkkoneuvotteluna, konttorissa tai puhelimitse – missä vain haluat. Verkkoneuvottelun voit pitää kanssamme mukavasti vaikkapa kotisohvaltasi. Voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Mikäli et ole ennestään OP:n asiakas, toivomme tapaavamme sinut ensimmäisellä kerralla konttorissamme. Varaa neuvotteluaika soittamalla palvelunumeroomme 0100 0500 tai tee 

Sijoitusneuvotteluun kannattaa varata aikaa ainakin tunnin verran. Samassa yhteydessä voimme halutessasi käydä läpi, miten OP:n sijoittamisen digitaaliset palvelut toimivat. Jos haluat, voit jatkossa hoitaa sijoitusasiasi itse Op.fi-verkkopalvelun tai OP-mobiilin kautta.

Säästäminen ja sijoittaminen merkitsevät viisasta varautumista ja tähtäämistä mukavampaan elämänlaatuun. Autamme sinua löytämään tavoitteisiisi ja elämäntilanteeseesi sopivimmat tavat säästää ja sijoittaa. OP:n asiantuntijat ovat palveluksessasi, kun otat yhteyttä.