Turvallisin mielin matkaan, kun henkilöauton kaskovakuutus on kunnossa.

Kasko

Vapaaehtoinen kaskovakuutus korvaa ajoneuvosi vahinkoja
HYÖDYNNÄ ETU

Autovakuutus verkosta -20 %

Osta henkilöauton kaskovakuutus verkosta, niin saat 20 %:n verkko-ostajan edun ensimmäiselle vakuutuskaudelle. Etu koskee uusia kaskovakuutuksia ja on ajoneuvokohtainen. Verkko-ostajan etua ei voi hyödyntää voimassa oleviin kaskovakuutuksiin.

Etu koskee seuraavia kaskoja: henkilöautojen Superkasko, Kevytkasko ja Osakasko. Etu ei koske harraste- ja museohenkilöautoja, vientirekisteröityjä autoja, eikä paketti-, kuorma- ja matkailuautoja.

Verkko-ostajan edun lisäksi saat mahdolliset maksutapa-, omistaja-asiakas- ja etuasiakasalennukset. Muihin alennuksiin sitä ei voi yhdistää.

Verkko-ostajan 20 %:n etu on voimassa toistaiseksi.  

Lue lisää Sulje

Kasko autolle: Valitse paras kaskovakuutus kolmesta vaihtoehdosta

Henkilö-, paketti- ja kuorma-auton kaskovakuutuksen vaihtoehdot ovat Osakasko, Kevytkasko ja kattavin kasko, Superkasko. Katso suosituksemme ajoneuvollesi ja valitse paras kasko autollesi.

Kasko motoristille ja matkailuautolle: Isokasko tai Osakasko

Moottoripyörän, mopon ja muiden ajoneuvojen kaskovakuutuksen vaihtoehdot ovat Osakasko ja Isokasko. Kattavimmasta Isokaskosta saat turvan esimerkiksi, jos prätkääsi kolhitaan sen ollessa pysäköitynä.

70 %:n kaskon bonus heti kättelyssä – ajoneuvostasi riippumatta

Kaskon kolarointiturvan lähtöbonus on täydet 70 %. Saat kolarointiturvan ajoneuvosi suojaksi, kun turvaat ajoneuvon joko Kevytkaskolla, Superkaskolla tai Isokaskolla.

Vahingon sattuessa apunasi Vahinkoapu 24/7 ja Pohjola Korjaamomestari

Asiakkaanamme saat avun vahinkotilanteeseen kellon ympäri Pohjola Vahinkoapu -palvelusta. Autovahingon sattuessa sinua auttaa myös Pohjola Korjaamomestari, joka hoitaa ajoneuvon korjauksen ja korvausasiat puolestasi.

Kasko vie kohti Pohjola Vakuutuksen etuasiakkuutta

Olet etuasiakkaamme, kun sinulla on vakuutus vähintään kolmesta tuoteryhmästä, ja ajoneuvon liikennevakuutuksella ja kaskolla sinulla onkin jo kaksi tuoteryhmää. Tutustu Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaan alennuksiin ja pyydä tarjous kaikista vakuutuksistasi kätevästi verkossa.

Mikä on kasko?

Kaikille ajoneuvoille pakollinen liikennevakuutus korvaa vahingon sattuessa kaikki henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuuden vahingot.  Pelkkä liikennevakuutus ei kuitenkaan riitä suojaamaan ajoneuvoasi esimerkiksi ilkivallan, lasivahingon tai pysäköidessäsi ajamasi vahingon varalta. Tätä varten on kaskovakuutus. Kasko on vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus, jonka avulla varaudut ajoneuvoosi kohdistuviin vaurioihin.

Mitä kasko korvaa?

Kasko korvaa autollesi sattuvia vahinkoja valitsemasi laajuuden mukaan – mitä kattavampi kasko, sitä laajemmin se korvaa erilaisia vahinkoja. Paras henkilöauton kasko sisältää neljä lisäturvaa. Lisäturvilla varustettu kasko turvaa auton mm. ilkivallan, lasivahingon, palovahingon, teknisen vian, kolarin, ulosajon ja parkkialueella tapahtuvan vaurion varalta. Lisäturviin on mahdollista valita myös kattava lunastusturva, eli Superlunastus, joka korvaa laajasti myös lunastuksesta aiheutuvia kustannuksia.

Lasiturva on valittavissa kaikkiin henkilöauton kaskoihimme. Turvasta korvataan, jos autosi tuulilasi tai muu ikkunapinta rikkoutuu esimerkiksi kiven tai renkaasta irronneen nastan iskusta.

Kasko autoille: Osakasko, Kevytkasko ja Superkasko

Henkilöauton, kuorma-auton ja pakettiauton kaskovaihtoehdot ovat Osakasko, Kevytkasko ja Superkasko. 

Halvin kasko, Osakasko, korvaa esimerkiksi palovahinkoja ja varkauksia. Voit halutessasi räätälöidä Osakaskon korvaamaan myös autolle aiheutettua ilkivaltaa, ja henkilöauton Osakaskoon voit lisätä turvan lasivahinkojen varalle. Osakasko ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi tieltä suistumisen autollesi aiheuttamia vahinkoja. 

Kevytkasko korvaa puolestaan myös tieltä suistumisen ja Kevytkaskoon kuuluu automaattisesti myös turva ilkivallan varalta. Kevytkaskon kolarointiturva korvaa, jos tuntemattomaksi jäävä henkilö kolaroi autoasi sen ollessa pysäköitynä esimerkiksi parkkihallissa tai kadun varressa. Kolarointiturvaa käytettäessä kaskoon tulee kuitenkin bonusmenetys.

Kattavin kasko, Superkasko, korvaa puolestaan tällaisia pysäköintivahinkoja ilman bonusmenetystä henkilöauton kaskon valinnaisesta pysäköintiturvasta. Lisäksi voit laajentaa Superkaskoa valinnaisilla turvilla kuten keskeytysturvalla, lasiturvalla sekä paremmalla lunastuskorvauksella, Superlunastuksella.

Mikä on paras kaskovakuutus autolleni?

Kaskon valintaan vaikuttavat paitsi omat tarpeesi, myös autosi ikä ja arvo. Uudelle ja arvokkaalle autolle kannattaa ottaa mahdollisimman laaja kaskovakuutus. Jo elämää nähneen menopelin turvaksi saattaa riittää pienempi määrä erilaisia turvia. Alla muutamat nyrkkisäännöt, jotka saattavat auttaa sinua löytämään parhaan kaskon autollesi:

  • Osakasko soveltuu iäkkäämmälle menopelille.
  • Kevytkasko soveltuu enintään 15 000 euron arvoiselle autolle, jonka ikä on 3-19 vuotta.
  • Superkasko soveltuu erinomaisesti uudelle tai uudehkolle autolle, mutta myös korkeintaan 15 vuotta vanhoille autoille. 

Kasko muille ajoneuvoille: Osakasko ja Isokasko

Kun haluat turvata moottoripyörän, matkailuauton, mopon, mopoauton, mönkijän, moottorikelkan, matkailuperävaunun tai kevytperävaunun kaskolla, valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: Osakasko ja Isokasko. 

Osakasko sopii kaikille enintään 25 vuoden ikäisille ajoneuvoille. Isokasko sopii parhaiten enintään 15 ikäiselle rekisteröitävälle moottoripyörälle, matkailuautolle, mopolle, mönkijälle, moottorikelkalle, mopoautolle sekä enintään 3500 kg matkailu- ja kevytperävaunulle.

Traktorin, jonka ikä on 0-50 vuotta ja joka ei ole tuotantokäytössä, voit vakuuttaa palon ja varkauden sekä oikeusturvavahingon varalta. Rekisteröimättömän moottoripyörän voit sen sijaan vakuuttaa Osakaskolla ilman valinnaisia lisäturvia.

Kaskojen vertailu: Osakasko, Kevytkasko ja Superkasko | Henkilöautot | Pakettiautot | Kuorma-autot |

Vertailun matkailuauton Isokaskon ja Osakaskon sisältämistä turvista löydät samasta yhteydestä moottoripyörän kaskovertailun kanssa.

Mitä kaskon turvat korvaavat

 

Superkasko

 

Kevytkasko

 

Osakasko

 

Pysäköintiturva

Saat korvauksen, jos tuntemattomaksi jäänyt osapuoli kolaroi pysäköityä henkilöautoasi ja voit yksilöidä tarkan vahinkopaikan ja -ajan. Kaskon omavastuu 200 €.

Valittavissa henkilöautolle

Ei

Ei

Lasiturva

Saat korvauksen, jos autosi ikkunalasi rikkoutuu siihen suoraan osuneesta iskusta. Kaskon omavastuu 200 €, jos ikkunalasi vaihdetaan ja 0 €, jos lasi korjataan sitä vaihtamatta.

Valittavissa

Valittavissa henkilö- ja pakettiautolle

Valittavissa henkilö- ja pakettiautolle

Parempi lunastuskorvaus / Superlunastus

Saat normaalia paremman lunastuskorvauksen, jos autosi vahingoittuu niin pahoin, ettei sitä kannata enää korjata. Omavastuu siitä turvasta, johon vahinko liittyy.

Valittavissa

Ei

Ei

Sijaisauto / Keskeytysturva henkilöautolle

Jos matka keskeytyy autosi teknisen vian vuoksi, saat käyttöösi sijaisauton enintään 7 päiväksi alkaen siitä, kun vika on ilmennyt. Voit myös saada sijaisauton enintään 30 päiväksi tai 50 euron päiväkorvauksen, jos autosi on korjattavana vakuutuksesta korvattavan vahingon, kuten kolarin tai ilkivallan vuoksi. Ei omavastuuta.

Valittavissa

Ei

Ei

Keskeytysturva paketti- ja kuorma-autoille

Saat vakuuttamishetkellä valitsemasi päiväkorvauksen eli 40 tai 90 € enintään 30 päivältä, jos autosi on korjattavana vakuutuksesta korvattavan vahingon takia. Ei omavastuuta tai omavastuu 3 vrk, jolloin saat korvausta 4. päivästä alkaen.

Valittavissa

Ei

Ei

Kolarointi- ja törmäysturva

Saat korvauksen, jos esimerkiksi kolari, törmäys, tieltä suistuminen, tien sortuminen tai myrsky aiheuttaa vahinkoa autollesi. Kaskon omavastuu alkaen 200 €.

Kyllä

Kyllä

Ei

Ilkivaltaturva

Saat korvauksen, jos autollesi tehdään ilkivaltaa. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Valittavissa

Hinaus / Autopalvelu

Saat palvelua matkan keskeytyessä tai sen jatkamiseksi, jos autoosi tulee vika tai vaurio tai lukittu autosi varastetaan. Korvaamme esimerkiksi hinaus- ja tiellenostokuluja, vahinkopaikalla tapahtuvan korjauksen sekä matkan keskeytymisen aiheuttamia ylimääräisiä matka- ja yöpymiskuluja. Jos automatkasi keskeytyy ulkomailla, henkilöauton Superkaskon autopalveluturvan avulla voit saada vuokra-auton. Ei omavastuuta.

Kyllä

Kyllä

Valittavissa

Oikeudenkäyntiturva

Saat korvauksen kohtuullisista asianajo- ja oikeudenkäyntikuluista riita-, rikos- ja hakemusasioissa, jotka liittyvät esimerkiksi auton omistukseen, kuljettamiseen tai hallintaan. Enimmäiskorvaus on 10 000 €. Omavastuu 15 % kuluista, vähintään 200 € / vahinkotapahtuma.

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Varkausturva

Saat korvauksen, jos lukittuun autoosi murtaudutaan, se on yritetty varastaa tai sitä on käytetty luvattomasti ja teet asiasta rikosilmoituksen. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Eläinkolariturva

Saat korvauksen, jos autosi vahingoittuu yhteentörmäyksessä eläimen kanssa. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Paloturva

Saat korvauksen, jos autosi palaa. Palon voi sytyttää esimerkiksi oikosulku auton sähkölaitteessa. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Vastuuturva ulkomaille

Saat korvauksen, jos käytät autoasi ETA-alueen ulkopuolisessa vihreän kortin sopimusmaassa, esimerkiksi Venäjällä, ja liikennevahingon syyllisenä osapuolena joudut henkilökohtaiseen korvausvastuuseen, jota ei kyseisen maan lakien mukaan korvata liikennevakuutuksesta. Enimmäiskorvaus henkilövahingossa on 100 000 € ja esinevahingossa 50 000 €. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Rahoitusturva

Korvaamme auton omistajalle kuten autoliikkeelle tai rahoitusyhtiölle auton menettämisen tai vaurioitumisen, jos vahinko ei ole ehtojen mukaan korvattava. Omavastuu siitä turvasta, johon vahinko liittyy.

Valittavissa

Valittavissa

Ei

 

Kaskojen vertailu: Osakasko ja Isokasko Moottoripyörät | Mopot | Muut ajoneuvot |

Mitä kaskon turvat korvaavat?

 

Isokasko

 

Osakasko

 

Pysäköintiturva

Saat korvauksen, jos tuntemattomaksi jäänyt osapuoli kolaroi pysäköityä moottoripyörääsi tai matkailuautoasi ja voit yksilöidä tarkan vahinkopaikan ja -ajan. Kaskon omavastuu 200 €.

Valittavissa moottoripyörälle ja matkailuautolle

Ei

Lasiturva

Saat korvauksen, jos matkailuautosi ikkunalasi rikkoutuu siihen suoraan osuneesta iskusta. Kaskon omavastuu 200 €, jos ikkunalasi vaihdetaan ja 0 €, jos lasi korjataan sitä vaihtamatta.

Valittavissa matkailuautolle

Ei

Parempi lunastuskorvaus / Uusarvo

Saat normaalia paremman lunastuskorvauksen, jos yli 125 cm3 moottoripyöräsi tai matkailuautosi vahingoittuu niin pahoin, ettei sitä kannata enää korjata. Omavastuu siitä turvasta, johon vahinko liittyy.

Sisältyy matkailuautolle

Valittavissa moottoripyörälle

Ei

Keskeytysturva

Saat vakuuttamishetkellä valitsemasi päiväkorvauksen eli 40 tai 90 € enintään 30 päivältä, jos moottoripyöräsi tai matkailuautosi on korjattavana vakuutuksesta korvattavan vahingon takia.

Ei omavastuuta tai omavastuu 3 vrk, jolloin saat korvausta 4. päivästä alkaen.

Valittavissa moottoripyörälle ja matkailuautolle

Ei

Hinaus / Autopalvelu

Saat palvelua matkan keskeytyessä tai sen jatkamiseksi, jos ajoneuvoosi tulee vika tai vaurio, tai lukittu ajoneuvosi varastetaan. Korvaamme esimerkiksi hinaus- ja tielle nostokuluja, vahinkopaikalla tapahtuvan korjauksen sekä matkan keskeytymisen aiheuttamia ylimääräisiä matka- ja yöpymiskuluja. Ei omavastuuta.

Sisältyy moottoripyörälle, matkailuautolle ja mopoautolle

Valittavissa moottoripyörälle, matkailuautolle ja mopoautolle

Ilkivaltaturva

Saat korvauksen, jos ajoneuvollesi tehdään ilkivaltaa. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Valittavissa moottoripyörälle ja mopoautolle

Kolarointi- ja törmäysturva

Saat korvauksen, jos esimerkiksi kolari, törmäys, tieltä suistuminen, tien sortuminen tai myrsky aiheuttaa vahinkoa ajoneuvollesi. Kaskon omavastuu alkaen 200 €.

Kyllä

Ei

Oikeudenkäyntiturva

Saat korvauksen kohtuullisista asianajo- ja oikeudenkäyntikuluista riita-, rikos- ja hakemusasioissa, jotka liittyvät esimerkiksi ajoneuvojen omistukseen, kuljettamiseen tai hallintaan. Enimmäiskorvaus on 10 000 €. Omavastuu 15 % kuluista, vähintään 200 € / vahinkotapahtuma.

Kyllä

Kyllä

Varkausturva

Saat korvauksen, jos lukittuun ajoneuvoosi murtaudutaan, se on yritetty varastaa tai sitä on käytetty luvattomasti ja teet asiasta rikosilmoituksen. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Eläinkolariturva

Saat korvauksen, jos ajoneuvosi vahingoittuu yhteentörmäyksessä eläimen kanssa. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Paloturva

Saat korvauksen, jos ajoneuvosi palaa. Palon voi sytyttää esimerkiksi oikosulku ajoneuvon sähkölaitteessa. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Vastuuturva ulkomaille

Saat korvauksen, jos käytät ajoneuvoasi ETA-alueen ulkopuolisessa vihreän kortin sopimusmaassa, esimerkiksi Venäjällä, ja liikennevahingon syyllisenä osapuolena joudut henkilökohtaiseen korvausvastuuseen, jota ei kyseisen maan lakien mukaan korvata liikennevakuutuksesta. Enimmäiskorvaus henkilövahingossa on 100 000 € ja esinevahingossa 50 000 €. Kaskon omavastuu 200 €.

Kyllä

Kyllä

Rahoitusturva

Korvaamme ajoneuvon omistajalle kuten autoliikkeelle tai rahoitusyhtiölle ajoneuvon menettämisen tai vaurioitumisen, jos vahinko ei ole ehtojen mukaan korvattava. Omavastuu siitä turvasta, johon vahinko liittyy.

Valittavissa

Ei

 

Kolarointiturva

Kolarointi- ja törmäysturva osana kaskovakuutusta tuo turvaa esimerkiksi kolaroinnin, törmäyksen, tieltä suistumisen, tien sortumisen, raekuuron tai myrskyn aiheuttamien vahinkojen varalta. Kolarointiturvasta käytetään puhekielessä usein myös ilmauksia kolarointivakuutus ja kolarivakuutus. Kolarointiturvaan liittyy läheisesti myös kaskon bonus, sillä kolarointiturvasta korvattujen vahinkojen määrä vaikuttaa bonuskehitykseen ja kolarointiturvan maksusta annetaan alennusta vahingottomien vakuutuskausien perusteella.

Kaskon bonus

Kaskon kolarointiturvan lähtöbonus on 70 %. Kaskon bonuksia kertyy vahingottomista vakuutuskausista 10 % vuodessa aina 70 %:iin asti. Kertynyt kaskon bonus alentaa kolarointiturvan maksua.

Kaskon bonus nousee, kun auto on ollut vakuutuskaudella liikennekäytössä vähintään 120 päivää ja moottoripyörä 90 päivää ilman kolarointiturvasta korvattuja vahinkoja. Huomaathan, että kaskon bonukset pienenevät jokaisen kolarointiturvasta korvatun vahingon myötä 20 prosenttiyksikköä. Jos sinulle sattuu vahinko Pohjola Vakuutuksen 70 % kaskon bonuksilla, putoaa bonus 60 %:iin. Esimerkiksi myrskyn tai raekuuron aiheuttama vahinko ei kuitenkaan alenna bonustasi.

Kaskovakuutuksen hinta

Kaskon hinta perustuu ajoneuvon ominaisuuksiin sekä omiin tietoihisi. Kaskovakuutuksen vuosimaksuun vaikuttavia ajoneuvon ominaisuuksia ovat esimerkiksi ajoneuvon omapaino tai kokonaispaino, sylinteritilavuus, tehopainosuhde (kW/kg) sekä ikä ja käyttökunta. Lisäksi auton kaskovakuutuksen hintaan vaikuttavat auton merkki, korityyppi ja valittu omavastuu. Mitä suurempi omavastuu, sitä pienempi maksu.

Kaskovakuutuksen vuosimaksuun vaikuttavia omia tietojasi sen sijaan ovat muun muassa ikäsi vakuutuksenottajana ja mahdollisesti kertyneet bonuksesi. Myös valitsemasi kaskon laajuus ja kolariturvan omavastuu vaikuttavat kaskon hintaan – laaja kasko on usein arvokkaampi kuin suppeammat turvat omaava kasko.

Lisätietoa kaskon vuosimaksuun vaikuttavista tekijöistä löydät kaskovakuutusten tuoteoppaista. Voit laskea vakuutuksen hinnan ajoneuvollesi nopeasti ja helposti verkkokaupassamme.

Laaja kasko, täyskasko, superkasko - puhekielessä nimityksiä on monia

Täyskasko, superkasko, loistokasko ja laaja kasko ovat termejä, jotka saatat kuulla auton kaskovakuutuksista puhuttaessa. Useimmiten näillä, kuten täyskaskolla, viitataan kattavimmat turvat sisältävään kaskovakuutukseen. Olipa kyseessä mikä tahansa nimitys, täyskasko, superkasko, laaja kasko tai loistokasko, nimitystä käytettäessä on hakusessa juurikin se valikoiman paras kasko.

Pohjola Vakuutuksen kaskovakuutuksista kattavimmat turvat sisältävät auton Superkasko ja matkailuauton tai moottoripyörän Isokasko.

Huomaathan, että kaskovakuutuksiin sisältyvistä turvista voidaan käyttää myös nimitystä vakuutus, kuten tuulilasivakuutus, kolarointivakuutus tai varkausvakuutus. Pohjola Vakuutuksen kaskoissa näitä nimetään erilaisina turvina. Halutessasi esimerkiksi, että ajoneuvosi turvana on kolarointivakuutus ja varkausvakuutus, valitsethan kolarointiturvan ja varkausturvan sisältävän kaskovakuutuksen.

Vuodenaikahinnoittelu ajokauden mukaisesti

Moottoripyörän, mopon, mönkijän ja moottorikelkan liikennevakuutuksessa ja Isokaskossa sekä matkailuvaunun Isokaskossa noudatetaan vuodenaikahinnoittelua. Ajoneuvon tyypillisistä käyttökuukausista riippuen vakuutuksen hinta on osan vuotta alhaisempi.

Kun käytät ajoneuvoasi vain sille tavanomaisena vuodenaikana, esimerkiksi moottoripyörää vain keväästä syksyyn, on se huomioitu vakuutusmaksussa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse tehdä liikennekäytöstäpoistoa talviajalle, vaikka ajoneuvolla ei ajeta. Jos kuitenkin ajat erityisen vähän myös kesäkaudella, voit tehdä liikennekäytöstäpoiston ja saat siltä ajalta hyvitystä vakuutusmaksuista.

Kasko ja OP-bonukset

Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt useista eduista sekä pankki- ja vakuutusasioinnistasi kertyvistä OP-bonuksista. Myös kasko ja liikennevakuutus kerryttävät rahanarvoisia OP-bonuksia. Omistaja-asiakkaalle kertyneitä OP-bonuksia käytetään vakuutus- ja pankkipalvelumaksuihin. OP-bonuksilla voidaan siis maksaa esimerkiksi ajoneuvon vakuutusmaksuja

Omistaja-asiakas voi lisäksi saada autovakuutuksestaan alennusta. Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, voit saada ajoneuvojesi vakuutuksista lähes 10 % alennusta.

Ovatko kaskovakuutukset voimassa ulkomailla?

Kaskovakuutukset ovat voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin eli Green Cardin sopimusmaissa joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. Huomioithan, että kaskon omavastuu on suurempi ulkomailla. Kaskon ja sen turvien voimassaoloa koskevat poikkeukset sekä tiedon maakohtaisista omavastuista löydät sivun alalaidan tuoteoppaista.

Kaskovakuutukseen sisältyy maksuton Pohjola Korjaamomestari -palvelu

Käytössäsi on maksuton Pohjola Korjaamomestari -palvelu, kun sinulla on kaskovakuutuksen sisältävä Pohjola Autovakuutus. Voit viedä autosi korjattavaksi lähimpään Pohjola Korjaamomestari -toimipisteeseen, jos sinulle sattuu Pohjola Autovakuutuksesta korvattava autovahinko. Korjaamomestari korjaa autosi ja tekee puolestasi vahinkoilmoituksen. Sinulle jää maksettavaksi vain mahdollinen omavastuu ja loppuosa laskutetaan suoraan Pohjola Vakuutukselta. 

Mietitkö kaskovakuutuksen kilpailuttamista? Tutustu, miten voit hoitaa kilpailutuksen mahdollisimman vaivattomasti.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Autovakuutus henkilöautolle
HYÖDYNNÄ ETU
Autovakuutus henkilöautolle
Moottoripyörävakuutus
Liikennevakuutus