Moottoripyörävakuutus

Moottoripyörän vakuutuslaskurilla suositus prätkän tai kevarin vakuutukselle.

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta
1

Palkitseva moottoripyörän liikennevakuutus

Uudelle motoristille liikennevakuutukseen jopa 40 %:n lähtöbonus. Kokeneelle kuskille puolestaan 80 %:n maksimibonus ja bonusturva suojaamaan bonusmenetykseltä.

2

Turvaa prätkälle kaskovakuutuksella

Moottoripyörän kaskovakuutuksella turvaat prätkän tai kevarin esimerkiksi kolarin, ilkivallan tai pysäköidessä sattuneen vaurion varalta. 

3

Vuodenaikahinnoiteltu vakuutus

Moottoripyörävakuutus on hinnoiteltu vuodenaikojen mukaan. Vakuutus on aina voimassa, mutta talvikuukausilta maksat vähemmän, jolloin sinun ei tarvitse tehdä liikennekäytöstäpoistoa.

4

Moottoripyörän vakuutuksesta alennusta etuasiakkaillemme

Etuasiakkaanamme saat moottoripyörävakuutuksesi hinnasta jatkuvan 7 %:n alennuksen. Alennus koskee myös koti-, omaisuus- ja useimpia henkilövakuutuksia sekä jatkuvia matkavakuutuksia.

Voinko saada alennusta moottoripyörän vakuutuksesta?

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas, saat alennusta myös moottoripyörävakuutuksesta. Tarkista, oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Moottoripyörävakuutus turvaa sinut ja pyöräsi

Tarvitset moottoripyörällesi pakollisen liikennevakuutuksen, mutta kaskoa ei kannata unohtaa – se korvaa moottoripyörällesi aiheutuneita vahinkoja. Voit valita kaskon ja sen tarjoamat lisäturvat omien tarpeidesi mukaan.

Oli kyseessä sitten moottoripyörän tai kevytmoottoripyörän vakuutus, kannattaa miettiä, mikä on paras vakuutus juuri sinulle. Moottoripyörävakuutusten vertailu on helppoa verkkokaupassamme, ja laskuri näyttää heti myös hinnan valitsemallesi vakuutukselle.

Molemmat kaskomme Isokasko ja Osakasko korvaavat esimerkiksi moottoripyörän tai kevarin varkauden. Isokasko kattaa kolareiden ja törmäysten lisäksi myös tilanteet, joissa tuntematon osapuoli kolhii pysäköityä pyörääsi. Voit myös hankkia Osakaskoon valinnaisen lisäturvan ilkivallan varalle.

Moottoripyörävakuutus sopii myös kevytmoottoripyörälle

Moottoripyörän liikennevakuutus ja kasko antavat kattavan turvan myös kevarillesi. Kevytmoottoripyörän vakuutus ja sen turvat ovat helposti räätälöitävissä kevarillesi sopivaksi. Laske kevytmoottoripyörän vakuutuksen hinta helposti tällä sivulla olevalla laskurilla ja osta kevarin vakuutus suoraan verkosta.

Uutena motoristina ajotaitosi karttuu nopeasti – nyt myös bonuksesi. Moottoripyörän liikennevakuutuksen lähtöbonus nyt jopa 40 %. Kolmessa vuodessa bonuksesi jo 64 %.

Paras moottoripyörävakuutus niille, jotka arvostavat joustavuutta

Haluatko sinäkin hypätä moottoripyöräsi selkään keväällä heti säiden salliessa? Ympäri vuoden voimassa oleva joustava vakuutus antaa sinulle vapauden nauttia vauhdista silloin, kun sinä haluat. Jos ajot jäävät vähemmälle, voit myös tehdä liikennekäytöstäpoiston kesäkuukausille. Jos liikennekäytöstäpoisto kestää yhtäjaksoisesti yli 30 päivää, saat maksuhyvityksen moottoripyörä- ja kevytmoottoripyörävakuutuksestasi.

Aiotko matkustaa moottoripyörälläsi ulkomaille?

Kun mukanasi on Green Card eli vihreä kortti, voit ajella huoletta. Green Cardilla voit todistaa liikennevakuutuksesi voimassaolon lähes koko Euroopassa ja esimerkiksi Venäjällä. Tulosta Green Card moottoripyörällesi helposti suoraan op.fi-palvelusta.

Paras fiilis syntyy, kun moottoripyörän työntää talvisäilöstä kuivalle asfaltille. Kun prätkän vakuutus on voimassa vuoden ympäri, vuoden ensimmäiselle ajelulle voi lähteä heti säiden salliessa.

Mikko Oulu

Vuodenaikahinnoittelu säästää aikaa ja rahaa

Moottoripyörän liikennevakuutus ja kasko on hinnoiteltu vuodenaikojen mukaan, joten liikennekäytöstäpoistoa ei kannata tehdä tai kaskoa irtisanoa talveksi hintasyistä. Vakuutus on aina voimassa, mutta talvikuukausien alhaisemmassa hinnassa on huomioitu se, että tuskin ajat moottoripyörälläsi tai kevarillasi talvella. Moottoripyörien vakuutuksemme antavat turvaa kuitenkin myös moottoripyörän talvisäilytyksen ajaksi.

Miten hinta jakaantuu eri kuukausille?

Kuinka paljon moottoripyörän tai kevytmoottoripyörän vakuutus maksaa?

Moottoripyörävakuutusten hinnat muuttuvat prätkän ja motoristin perusteella. Moottoripyörän ja kevytmoottoripyörän vakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa moottoripyörän merkki ja ikä sekä moottoripyörälle valikoimasi turvat. Moottoripyörien vakuutusten hinnoissa huomioidaan myös mahdolliset vakuutuksen etuasiakkaan ja osuuspankin omistaja-asiakkaan alennukset.

Moottoripyörävakuutuksen hinta vaihtelee myös motoristina kerryttämäsi liikennevakuutuksen ja kaskon bonuksen mukaan. Bonus palkitsee erinomaisen kuskin moottoripyörävakuutuksen hintaan toteutettavalla vähennyksellä. Turvallisella ja vahingottomalla ajotavalla voit siis vähentää moottoripyörän vakuutuksen hintaa seuraavan vakuutuskauden laskulle.

Valitsemasi kaskon omavastuu vaikuttaa myös vakuutuksen hintaan. Mitä suuremman omavastuun valitset, sitä pienempi on kaskon maksu.

Halvin moottoripyörän vakuutus ei välttämättä aina ole paras moottoripyörän vakuutus

Kun valitset moottoripyöräsi turvaksi pelkästään pakollisen liikennevakuutuksen, on moottoripyörävakuutuksen hinta maltillisempi. Tällöin vakuutuksesi ei kuitenkaan korvaa moottoripyörälle aiheutuneita vahinkoja, jonka aiheuttajana on esimerkiksi eläinkolari, tekninen vika tai ilkivalta. Halvin moottoripyörävakuutus ei vahingon sattuessa välttämättä olekaan se edullisin vaihtoehto.

Moottoripyörävakuutusten hintoja vertaillessasi onkin hyvä kiinnittää huomiota myös siihen, mitä mp-vakuutus kattaa sekä vahingon sattuessa apunasi oleviin palveluihin. Suosittelemme pohtimaan, vastaako halvin vakuutus mahdollisia tarpeitasi niin ajokauden aikana kuin sen ulkopuolellakin.

Syötä moottoripyöräsi tiedot laskuriin, selvitä turvakohtaiset omavastuut ja sinulle suosittelemamme turvat, laske hinta ja osta helposti verkosta.

Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.
Aikuisen terveysvakuutus

Moottoripyörän liikennevakuutuksen bonus nousee nopeasti ja laskee vahingon sattuessa maltillisesti. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on moottoripyörälle vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin kaikkiin vakuuttamiisi moottoripyöriin.

Isokaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta. Huomioithan, että moottoripyörän tulee olla liikennekäytössä vakuutuskaudella vähintään 90 päivää, jotta bonus nousee.

Vakuutus- ja vahinkohistoriatodistus

Jos tarvitset ajoneuvojesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta todistuksen esimerkiksi ulkomaille muuton vuoksi, voit tilata sen Liikennevakuutuskeskuksesta. Todistuksella voit osoittaa ajohistoriasi ulkomaiselle vakuutusyhtiölle.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.