Tutustu OP:n terveysvakuutuksiin

Terveysvakuutus - eturivin kohtelua terveydelle

OP:n terveysvakuutuksilla turvaat itsesi ja perheesi sairauksien ja tapaturmien varalta jopa 100-vuotiaaksi asti.

Aikuisen terveysvakuutus

Valitse terveysvakuutukseen sinulle sopiva laajuus ja haluamasi valinnaiset turvat. Päätät itse, onko vakuutuksesi myös sairauksien hoidon kattava sairausvakuutus vai tapaturmavakuutus.

Tutustu aikuisen terveysvakuutukseen >

Lapsivakuutus

Lapsivakuutuksella mahdollistat lapsellesi nopean ja hyvän hoidon ja vältät pitkät lääkärijonot. Valitset itse, kattaako vakuutus pelkät tapaturmat vai myös sairauksien hoidon, tutkimukset ja leikkaukset.

Tutustu lapsivakuutukseen >

Syntyvän lapsen vakuutus

Vauvan vakuutus antaa turvaa pienokaisellesi kohdusta kiikkustuoliin. Vakuutuksen hankkimisesta kannattaa huolehtia jo ennen syntymää. Vauvan terveyden lisäksi vakuutus tuo turvaa myös odottavalle äidille.

Tutustu syntyvän lapsen vakuutukseen >

Urheiluvakuutus ja Sporttiturva

Terveysvakuutuksemme turvaa aktiivisen elämän esimerkiksi lenkkipolulla ja kuntosalilla. Kilpaurheiluun, aktiiviharrastamiseen ja riskialttiisiin lajeihin tarvitset kuitenkin urheiluvakuutuksen tai Sporttiturvan:

Valitse urheilijan turvat, kun haluat laajentaa terveysvakuutuksesi jatkuvasti voimassa olevaksi urheiluvakuutukseksi.

Tutustu terveysvakuutuksen urheilijan turviin >

Valitse kausikohtainen Sporttiturva, jos olet tietyn urheilulajin aktiiviharrastaja, harjoittelet ja kilpailet seurassa tai olet kilpaurheilija.

Tutustu lisenssin yhteydessä hankittavaan Sporttiturvaan >

 

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi OP-bonuksia.

Voit myös soittaa meille ja kysyä lisää: 03 03 03 03

Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehinä. Terveyspalvelut tarjoaa Pohjola Terveys Oy.

Pohjola Sairaala -sovellus

Pohjola Sairaalan asiantuntijat apunasi

OP:n vakuutusasiakkaana saat avuksesi Pohjola Sairaalan asiantuntijat, kun oma tai lapsesi terveydentila huolettaa. Saat heihin yhteyden joko Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa tai puhelimitse 0100 5225.

*Puhelun hinta: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).