Terveysvakuutus

Vakuutus sairauden ja tapaturman varalta

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
1

Paras hetki terveysvakuutukselle on juuri nyt

Terveyden turvaamista ei kannata viivytellä. Kun hankit Pohjola Terveysvakuutuksen ollessasi vielä terve, myöhemmät sairastelut tai tapaturmat eivät vaikuta vakuutuksesi kattavuuteen.

2

Valitse haluamasi laajuus terveytesi turvaksi

Voit valita Pohjola Terveysvakuutuksen laajuuden kolmesta eri vaihtoehdosta: tapaturmat ja sairaudet, kattava tapaturma tai pelkät tapaturmat. Lisäksi voit laajentaa vakuutusta valitsemillasi lisäturvilla.

3

Turvaa koko hoitopolulle

Terveysvakuutuksen laaja korvauspiiri mahdollistaa turvan läpi hoitopolun - diagnoosista ja hoidosta aina kuntoutukseen asti. Pohjola Terveysvakuutus auttaa myös paluussa arkeen ja kattaa tarvittavien apuvälineiden hankintakustannuksia.

4

Terveysvakuutuksella saat Pohjola Terveysmestari -palvelun käyttöösi

Jos sairastut tai loukkaannut, ota ensimmäisenä yhteyttä terveysmestariin puhelimitse tai sovelluksessa. Terveysmestari varaa sinulle ajan sopivalle asiantuntijalle tai antaa ohjeet kotihoitoon, jos lääkärikäyntiä ei tarvita. Voit saada samalla myös vakuutuksen korvausratkaisun, jolloin sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta ja maksat lääkärikumppanillamme asioidessa pelkän omavastuun.

Terveysvakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas,saat alennusta myös terveysvakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Terveysvakuutus turvaa elämän

Terveysvakuutus kulkee mukanasi läpi elämän korvaten sairauksien ja tapatumien aiheuttamia kustannuksia valitsemasi laajuuden mukaisesti. Terveysvakuutus on mahdollista hankkia syntyvälle lapselle jo rakenneultran jälkeen, jonka jälkeen se kulkee terveyden turvana vauvasta vaariin. Terveysvakuutus on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti. 

Mitä terveysvakuutus korvaa?

Pohjola Terveysvakuutuksesta korvataan kattavimmillaan sairauden ja tapaturman hoidon, lääkkeiden hankkimisen ja kuntoutuksen kustannuksia jopa 200 000 euron enimmäiskorvaukseen asti. Terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon sekä yksityislääkärillä että julkisessa terveydenhoidossa. Terveysvakuutuksen turvin voit keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen ilman huolta suurista hoito- tai lääkekuluista.  

Pakollinen terveysselvitys - kerralla kuntoon kirjautumalla

Terveysvakuutuksen myöntäminen ja vakuutuksen voimaan tuleminen perustuvat terveysselvityksessä antamiisi tietoihin. Terveysselvityksessä kartoitetaan nykyinen terveydentilasi ennen vakuutuksen myöntämistä. Terveysvakuutukseesi tulevat mahdolliset rajoitukset perustuvat terveysselvityksessä antamiisi tietoihin.

Mikäli kirjaudut op.fi-palveluun ennen terveysvakuutuksen ostamisen aloittamista, pääset täyttämään terveysselvityksen saman tien. Jos et ole kirjautunut palveluun, lähetämme sinulle terveysselvityksen täytettäväksi myöhemmin. Huomioithan, että mikäli sinulle voidaan myöntää terveysvakuutus, vakuutus astuu voimaan vasta kun täyttämäsi terveysselvitys on käsitelty.

Suosittelemme, että turvaat itsesi Pohjola Terveysvakuutuksella ollessasi terve. Tällöin mahdolliset tulevat sairaudet ja tapaturmat eivät muodosta rajoituksia terveysvakuutuksesi korvaavuuteen.

Terveysvakuutus - turvaa tarpeesi mukaan

Pohjola Terveysvakuutus on kattavimmillaan sekä sairausvakuutus että tapaturmavakuutus. Voit kuitenkin valita omaan terveysvakuutukseesi juuri sellaisen kattavuuden, joka parhaiten palvelee tarpeitasi. Voit esimerkiksi saada terveysvakuutuksestasi täydentävän turvan jo olemassa olevaan työterveyshuoltoosi. 

Terveysvakuutuksen lisäturvat

Voit lisätä Pohjola Terveysvakuutukseen valinnaisia lisäturvia, joita saat vain meiltä. Korvaamme esimerkiksi fysioterapian kuluja myös vaihtoehtona leikkaushoidolle. Joskus mielikin voi sairastua, joten on helpottavaa tietää, että terveysvakuutus korvaa myös psykoterapian kuluja. Terveysvakuutus kattaa lisäksi avustajan tai kodin muutostöiden kuluja, jotta kotona asuminen onnistuisi myös sairaudesta tai vammasta toipuessa.

Terveysvakuutus kattaa usein esimerkiksi ulkoilun ja kuntoliikunnan. Jos harrastat urheiluseurassa ja osallistut kilpailuihin tai otteluihin, voit saada kilpaurheilun kattavan vakuutuksen kahdella eri tavalla. Voit joko lisätä terveysvakuutukseen urheilijan turvia tai ottaa urheiluseuran kautta erillisen Sporttiturvan. Urheiluvakuutus voi olla tarpeen myös, jos harrastat jotain riskialtista urheilulajia – tarkista silloin terveysvakuutuksesi kattavuus asiakaspalvelustamme.

Terveysvakuutuksen hinta selviää laskurilla

Paljonko terveysvakuutus sitten maksaa? Terveysvakuutuksen hinta on riippuvainen muun muassa siitä, mitä turvia valitset tarpeisiisi räätälöitävään vakuutukseen. Terveysvakuutuksen hinta muuttuu ja päivittyy tekemiesi valintojen mukaisesti.

Terveysvakuutuksen hintaan vaikuttaa myös vakuutukseen valitsemasi omavastuu. Omavastuuta muuttamalla vaikutat siihen, kuinka paljon itse maksat vahingon sattuessa. Mitä suurempi omavastuu, sitä pienempi hinta. On kuitenkin hyvä muistaa, että halvin terveysvakuutus ei välttämättä vahingon sattuessa ole paras tai aidosti halvin. Katso suosituksemme ja hinta terveytesi turvalle siirtymällä laskuriin alla olevasta linkistä.

Aikuisen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään pääsääntöisesti terveysselvityksen perusteella. Terveysselvityksen voi täyttää verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikkei olisikaan täysin terve. Esimerkiksi mahdolliset jo todetut sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen.

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

 

 

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Pohjola Sairaala -sovelluksesta nopea apu terveyshuoliin
Pohjola Terveysmestari -palvelu
Henkivakuutus