Vakavan sairauden turva

Jopa 100 000 euron veroton kertakorvaus vakavasti sairastuneelle.

Suomen kattavin vakavan sairauden vakuutus

 • Voimassa työ- ja vapaa-ajalla ilman urheilurajoituksia

  Vakavan sairauden turva kattaa 11 vakavaa sairautta, tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan sekä korvattavaan vakavaan sairauteen tai tapaturmaan menehtymisen.

 • Korvaussumma nopeasti käytettävissäsi

  Saat valitsemasi verottoman kertakorvauksen heti, kun korvattava sairaus on todettu.

 • Käytä korvaus haluamallasi tavalla

  Saat taloudellista turvaa tapaturman tai sairauden yllättäessä. Voit käyttää korvaussumman haluamallasi tavalla.

Pyydä tarjous

Varaa aika

Turvaa huomiselle Vakavan sairauden turvalla

Oletko miettinyt, miten raha-asiasi hoituvat, jos sairastut vakavasti? Vaikka moni suomalainen sairastuu vakavasti, yhä useampi myös paranee ja jatkaa elämäänsä sairauden jälkeen. Jotta sinä voisit keskittyä paranemiseen sairastumisen yllättäessä, ota vakuutus, joka tuo sinulle taloudellista turvaa. Perheelliset saavat taloudellista turvaa myös koko perheelle.

Vakuutus turvaa myös silloin, jos sinulle aiheutuu tapaturman aiheuttama pysyvä haitta tai menehdyt vakavaan sairauteen tai tapaturmaan. Jos menehdyt, korvaus maksetaan valitsemallesi edunsaajalle, kuten perheenjäsenelle.

Kuukausimaksulla kiinni tuntuvaan kertakorvaukseen

Kun vakava sairaus on todettu, saat valitsemasi kertakorvauksen heti käyttöösi. Voit käyttää sen haluamallasi tavalla: lyhentääksesi asuntolainaa, paikkaamaan pitkän sairausloman aikana pienentyneitä tuloja tai hakeutuaksesi parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Sinä päätät, mikä on paras tapa käyttää korvauksesta saatavat rahat. Korvaus on veroton, eikä se vaikuta Kelan tai muiden vakuutuksien korvauksiin.

Vakavan sairauden turvaan pääsee kiinni pienelläkin kuukausimaksulla. Kuukausimaksun määrään vaikuttavat ikäsi ja vakuutuksen kertakorvauksen suuruus, jonka sinä päätät. Esimerkiksi 35-vuotiaalle, tupakoimattomalle henkilölle Vakavan sairauden turvan kuukausimaksu on 20 000 euron kertakorvauksella 5,48 euroa. Ikävuosikohtaisen hinnaston löydät sivun alalaidasta osiosta ”Vakavan sairauden turvan hinnasto, tuoteopas ja ehdot”.

Näin ostat Vakavan sairauden turvan:

 1. Pyydä vakuutustarjous verkossa
 2. Saat meiltä vakuutustarjouksen ja sinulle sopivan ajankohdan tarjouksen läpikäymiselle puhelimessa tai konttorissa
 3. Hyväksy tarjous sähköisellä allekirjoituksella
 4. Vakavan sairauden turva on voimassa.

Vakavan sairauden turva toi arjen luksusta rankkojen syöpähoitojen keskelle. Hankin auton, jolloin minun ei tarvinnut liikkua julkisilla liikennevälineillä ja altistua viruksille silloin kun immuniteetti oli alhaisimmillaan.

Kariina Helsinki

Vakavan sairauden turva kattaa nämä Suomessa yleiset vakavat sairaudet

Osuuspankista saat Suomen kattavimman Vakavan sairauden turvan vakuutuspaketin. Vakavan sairauden turvasta korvattavat 11 Suomessa yleistä vakavaa sairautta ovat:

 • syöpä
 • sydäninfarkti
 • sepelvaltimoiden ohitusleikkaus ja pallolaajennushoito
 • munuaisten vajaatoiminta
 • aivohalvaus
 • suuri elinsiirto
 • halvaus
 • MS-tauti
 • suuri palovamma
 • sokeus ja
 • kooma.


Voit saada vakuutuksen, jos olet 18–59-vuotias, täytät terveyteen liittyvät edellytykset ja kotipaikkasi on ollut Suomessa viimeiset 12 kuukautta.

Vakuutuksesta maksettavat korvaukset maksetaan vakuutetulle lukuun ottamatta kuolemantapauskorvausta, joka maksetaan vakuutuksenottajan valitsemille edunsaajille.

Edunsaajamääräys on erityinen, vakuutusta koskeva määräys, joka ohittaa muun muassa testamentin ja avioehdon. Tämä tarkoittaa sitä, että vakuutuskorvaus maksetaan vakuutustapahtuman sattuessa voimassa olleen edunsaajamääräyksen mukaisesti riippumatta vakuutuksenottajan / vakuutetun olemassa olevasta tai myöhemmin tehdystä testamentista ja avioehdosta.

Edunsaajat ilmoitetaan vakuutushakemuksessa. Heitä voi olla yksi tai useampia.

Edunsaajamääräyksen muoto

Edunsaajamääräys ja sen peruuttaminen tai muuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti AXAan. Peruuttamisen tai muutoksen voit ilmoittaa oheisella lomakkeella.

Kirjoita lomakkeelle uusi edunsaajamääräys kokonaisuudessaan. Tämä uusi edunsaajamääräys kumoaa aiemmin annetun. Lähetä muuttamasi edunsaajamääräys postissa tai faksilla AXAan. Yhteystiedot löytyvät lomakkeen alareunasta.

Vakuutuksen myöntävät Pohjola Vakuutus Oy ja OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat vakuutusyhtiöiden asiamiehenä.

AXA hoitaa kaiken takaisinmaksuturvan vakuutus- ja korvauspalveluun liittyvän asiakaspalvelun Pohjola Vakuutus Oy:n ja OP-Henkivakuutus Oy:n puolesta ja valtuuttamana.