Kotivakuutus

Osoite muuttunut? Muista kotivakuutus

Kun osoite muuttuu, on kotivakuutuksen tärkeä muuttua mukana. Päivitä kotivakuutus hyvissä ajoin uuteen osoitteeseesi ja varmista ensiluokkainen turva niin muuton kuin asuntokauppojenkin aikana.

Jos sinulla on OP:n kotivakuutus, voit päivittää sen kätevästi uuteen osoitteeseen kirjautumalla op.fi-palveluun. Samalla varmistat, että vakuutusesi ei katkea ja on turvanasi myös muuton ja asuntokauppojen aikana.

  • Muuttoturva turvaa sekä uuden että vanhan kotisi tavarat jopa kahden kuukauden ajan. Korvaamme esimerkiksi muuttaessa rikkoutuneen television.
  • Oikeusturvavakuutuksesta voi hakea korvausta esimerkiksi asuntokauppariitoihin liittyvistä lakiavun kustannuksista. Varmista siis, että se pysyy katkeamatta voimassa.
  • Voit päivittää vakuutuksen helposti hyvissä ajoin etukäteen, joten muuttopäivänä on yksi asia vähemmän muistettavana.

Näin päivität OP:n kotivakuutuksen uuteen osoitteeseen:

  1. Kirjaudu op.fi-palveluun ja avaa kotivakuutuksesi tiedot kohdasta Omat vakuutukset.
  2. Valitse Vakuutuspaikan muutos ja täytä tarvittavat tiedot.
  3. Lähetä muutospyyntö. Näet uuden kotisi vakuutuksen hinnan ennen lähetystä.

Uutena asiakkaanamme pääset laskemaan hinnan ja ostamaan kotivakuutuksen helposti verkkokaupastamme. OP:n kotivakuutus sopii kodille kuin kodille ja on räätälöitävissä sinun ja kotisi tarpeiden mukaan. Lisäksi kotivakuutuksemme sisältyvä muuttoturva on turvanasi muuton aikana, kun asetat uuden vakuutuksen astumaan voimaan jo muuttopäivänä.