OP-Mastercard - Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Kortin toimitus

  • Korttinumerosi (16 numeroa) sekä kortin voimassaoloaika ja kolminumeroinen turvaluku ovat vaihtuneet.
  • Nelinumeroinen tunnuslukusi (PIN) säilyy samana kuin vanhalla kortillasikin.
  • Kortin luottoraja ja turvarajat säilyvät ennallaan.
  • Tarkistat tiedot ja teet päivityksiä helpoiten OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa.
  1. Allekirjoita uusi korttisi ja ota se heti käyttöön. Käyttöönoton teet maksamalla kortilla käyttäen tunnuslukua. Tunnuslukusi (PIN-koodi) säilyy ennallaan. Samoin korttisi luottoraja ja turvarajat pysyvät samoina.
  2. Päivitä uuden korttisi tiedot käyttämiisi verkkopalveluihin ja sovelluksiin (esim. suoratoistopalvelut). Huomioi, että korttinumerot, voimassaoloaika sekä kolminumeroiset turvaluvut ovat muuttuneet.
  3. Hävitä vanha korttisi, kun olet ottanut uuden kortin käyttöön. Leikkaa vanha kortti kahtia sirun ja magneettijuovan kohdalta.
  4. Tarkista ja päivitä uudet, muuttuneet laskutustiedot, kun saat uuden korttisi laskun.
Voit tilata tunnusluvun soittamalla OP:n Korttiasiakaspalveluun 010 252 7020.

 

Kortin käyttö

Ei muutu. Jos olet unohtanut korttisi tunnusluvun, voit tehdä tunnusluvun uusintatilauksen soittamalla OP:n korttiasiakaspalveluun 010 252 7020.

Soita OP:n Korttiasiakaspalveluun 010 252 7020.

Myös rinnakkaiskortin haltija saa uuden kortin.

 

Kortin ominaisuudet

Kortin ulkoasua on uudistettu. Korttisi toimii kuten ennenkin ja maksat sillä ostoksesi turvallisesti kotimaassa ja ulkomailla. Kortissa on edelleen koroton maksuaikaominaisuus ja halutessasi voit maksaa ostoksesi erissä ja käyttää kortin luotto-ominaisuutta.

Korttisi toimii kuten ennenkin ja maksat sillä ostoksesi turvallisesti kotimaassa ja ulkomailla.

Osuuspankin omistajana-asiakkaana OP-Mastercard-korttiin sisältyy maksuton Tuoteturva.

Lue lisää Tuoteturvasta 

Kyllä. Voit siirtää luottoa OP:n tilille op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa, jos sinulla on OP:n verkkopalvelutunnukset.

 

Laskutus

Saat vanhasta kortista nolla-tiliotteen ja uudesta kortista laskun. Vanhan korttisi oleva mahdollinen velkasaldo ja tapahtuma on siirretty uudelle kortillesi. Maksa uuden kortin lasku. Tunnistat uuden laskun maksunsaajan tilinumerosta ja viitenumerosta. Uusi maksunsaajan tilinumero on: FI10 5000 0120 3374 71.

Laskutustiedot ovat muuttuneet. Tilaa uusi e-lasku.
 

Kyllä, laskutiedot muuttuvat. Suosittelemme ensisijaisesti e-laskusopimuksen tekemistä. Myös nykyiset toistuvat maksut ja maksupohjat tai saajaluettelon tiedot on tärkeää päivittää vastaamaan uusia maksutietoja (uusi tilinumero ja viitenumero).

Tekemäsi maksu siirretään automaattisesti uudelle kortillesi. Maksu näkyy uudella kortillasi 1-2 pankkipäivän kuluessa.
Tekemäsi maksut lyhentävät korttivelkaasi normaalisti eikä sinun ole välttämätöntä tehdä mitään. Jos haluat, että ylimääräinen suoritus palautetaan, ota yhteyttä asiakaspalveluun. 
Vanhan kortin laskukopio:

Jos sinulla on käytössä e-lasku, löydät vanhan korttisi laskukopion pankkisi e-laskuarkistosta.

Jos vanhalla kortilasi ei ollut e-laskua käytössä, voit pyytää laskukopion OP:n Korttiasiakaspalvelusta, puh. 010 252 7020. Laskukopion toimittamisesta veloitetaan palveluhinnaston mukainen palkkio.

Uuden kortin laskukopio:

Uuden korttisi laskukopion löydät Op.fi-palvelun Oma-arkistosta, jos sinulla on OP:n verkkopalvelutunnukset. Jos sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia, voit pyytää laskukopion OP:n Korttiasiakaspalvelusta, puh. 010 252 7020. Laskukopion toimittamisesta veloitetaan palveluhinnaston mukainen palkkio.
Saldonsiirto on yhteenveto vanhan korttisi ostoksista ja tapahtumista, jotka on siirretty yhtenä eränä uudelle kortillesi.

 

Voit tilata uuden e-laskun valitsemalla laskuttajaksi OP-Korttiyhtiö Oyj ja laskunaiheeksi Visa/Mastercard-lasku.