Pankkikortti

Uusi korttisi

Kun saat uudistetun korttisi, toimi näin:

  1. Allekirjoita uusi korttisi ja ota se käyttöön saman tien maksamalla kortilla tai tekemällä automaattinoston tai -talletuksen. 
  2. Hävitä vanha kortti leikkaamalla se kahtia magneettijuovan ja sirun kohdalta.
  3. Huomioi, että korttinumerot (16 numeroa), voimassaoloaika sekä kolminumeroiset turvaluvut muuttuvat.
  4. Päivitä korttisi tiedot käyttämiisi palveluihin (esim. Spotify, Netflix tai pysäköintisovellukset).
  5. Ilmoita uusi korttinumerosi myös tekemiisi varauksiin (esim. hotellit ja autovuokraamot).
  6. OP-Visa-luottosi laskutustiedot muuttuvat. Lue lisää Muutoksia korttisi laskutuksessa -osiosta. 

Mikä muuttuu?

Uudistamme kaikki luotolliset OP-Visa-kortit vuosien 2019-2020 aikana, jotta palvelumme olisi entistä parempaa ja nopeampaa. 

Uuden kortin tiedoissa on katevarauksena vanhan korttisi OP-Visa-luoton saldo. Näin varmistamme, että näet uuden korttisi käyttövaran oikein.

Sekä uusi että vanha kortti näkyvät molemmat uudistuksen aikana op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Voit katsoa vanhan kortin tietoja normaalisti, mutta uuden kortin saapuessa et voi enää tehdä muutoksia vanhalle kortille.

Mikä säilyy ennallaan?

Nelinumeroinen tunnuslukusi (PIN) säilyy ennallaan. Ensimmäinen korttimaksu täytyy hyväksyä tunnusluvulla. Sen jälkeen voit käyttää myös lähimaksua.

Kortin luottoraja ja luoton lyhennyserä pysyvät samoina.

Saat uusitun kortin toimitustapasi mukaisesti joko postitse kotiin tai noutamalla sen konttorista.

Muuta huomioitavaa

Kun otat uuden korttisi käyttöön, suljetaan vanha korttisi noin vuorokauden kuluessa. Vanha korttisi näkyy kanavissasi vielä sulkemisen jälkeen siihen asti, kunnes korttiuudistus on kaikkien asiakkaiden osalta saatu päätökseen.

Kortin etupuolelta näet credit-käyttöä varten tarkoitetun korttinumeron ja siihen liittyvä turvaluku löytyy kortin kääntöpuolelta. Debit-korttinumero löytyy kortin kääntöpuolelta ja sitä vastaava turvaluku on heti korttinumeron perässä.