Kumppaniseuran jäsenen vakuutusedut ja palvelut

Kumppaniseuran vakuutusedut ja palvelut

Turvaa itsesi ja lähimmäisesi myös harrastusten ulkopuolella
1

Tutustu kumppaniseuran etuihin ja pyydä tarjous

Tutustu kumppaniseuran jäsenen etuihin ja pyydä tarjous haluamistasi vakuutuksista.

2

Muista ilmoittaa kumppanikoodisi

Täyttäessäsi tarjouspyyntöä, ilmoita kumppanikoodisi lisätietokenttään, jolloin alennukset huomioidaan tarjouksessa.

3

Pohjola Sairaala urheilijalle

Pohjola Sairaalassa urheilijaa palvelevat Urheiluklinikka sekä joukko Suomen johtavia erikoislääkäreitä.

Kumppanietuna kotivakuutus ja matkavakuutus 20 % alennuksella

Kumppaniseuran jäsenenä saat kotivakuutuksen ja jatkuvan matkavakuutuksen ensimmäiseksi vuodeksi etuhintaan. Etu koskee uusia Omakoti-vakuutuksia sekä uusia jatkuvia matkavakuutuksia, ja myönnetään vain verkossa jätettyihin tarjouspyyntöihin.

OPn kotivakuutus sopii kodille kuin kodille, ja voit muokata vakuutuksen turvat ja omavastuut tarpeisiisi ja asumismuotoosi sopivaksi.

Tutustu kotivakuutukseen

Matkavakuutus koostuu kahdesta vakuutuksesta, matkustajavakuutuksesta ja matkatavaravakuutuksesta. Matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkasairauksien ja -tapaturmien hoitokuluja ilman ylärajaa tai omavastuuta, sekä matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä aiheutuneita kuluja. Matkatavaravakuutus sen sijaan korvaa esimerkiksi matkatavaroidesi myöhästymisestä, rikkoutumisesta tai varkaudesta aiheutuneita kuluja.

Tutustu matkavakuutukseen

Kumppaniseuran jäsenen vakuutusedut voidaan myöntää myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuville perheenjäsenille. Lunastaaksesi kumppaniedut, ilmoita kumppanikoodisi tarjouspyynnön lisätietokenttään. Kumppaniedut myönnetään vain verkossa jätettyihin tarjouspyyntöihin.
Turvaa terveytesi myös harrastusten ulkopuolella

Turvaa terveytesi myös harrastusten ulkopuolella

Terveysvakuutuksella turvaat terveytesi myös harrastusten ulkopuolella. Voit valita terveysvakuutukseen juuri sinulle sopivan laajuuden ja haluamasi valinnaiset turvat.

OPn vakuutusasiakkaana pääset aina nopeasti hoitoon ja varmistat, että saatavillasi on parasta mahdollista hoitoa sitä tarvitessasi. Voit hyödyntää niin julkisia kuin yksityisiäkin terveyspalveluita. Sinua palvelevat myös Pohjola Terveys ja laaja lääkärikumppaniverkostomme sekä Pohjola Terveysmestari, joka arvioi oireesi ja ohjaa sinut juuri oikean ammattilaisen hoitoon. Asioidessasi OPn vakuutusasiakkaana Pohjola Terveydessä tai lääkärikumppaneillamme, yleensä myös vakuutus- ja korvausasiat hoituvat samalla kertaa kuntoon. Lääkärikumppanimme löydät OP Vahinkoavusta.

Tutustu aikuisen terveysvakuutukseen

Tutustu lapsen terveysvakuutukseen

Tutustu OP Vahinkoapuun

Pohjola Terveyden Urheiluklinikka ja joukko Suomen johtavia erikoislääkäreitä palveluksessasi

Urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan suhtaudutaan usein intohimoisesti. Onkin tärkeää, että loukkaantumisen sattuessa turvana on joukko Suomen johtavia erikoislääkäreitä sekä urheiluvammoihin ja näiden selättämiseen erikoistunut Urheiluklinikka. Ensiluokkainen asiantuntijuus ja palvelu aina diagnoosista vamman hoitoon ja kuntoutukseen takaavat, että pääset mahdollisimman nopeasti tekemään jälleen sitä, mistä nautit ja mihin suhtaudut intohimoisesti. Varmistaaksemme urheilijan suorituskyvyn parhaan mahdollisen palautumisen, pyrimme aina ensisijaisesti hoitamaan vammat kuntouttaen, mikäli leikkaushoito ei ole välttämätön.

Lue urheilijoiden kokemuksia Pohjola Terveydestä
Matkavakuutuksen myöntää Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.