Marcus & Martinus

Marcus & Martinus -konserttilippujen ennakkomyynti omistaja-asiakkaille 13.3. – 15.3.

Huippusuosittu norjalainen laulajakaksikko Marcus & Martinus nähdään jälleen Helsingissä kesäkuussa 2019. Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit nyt varmistaa paikkasi konsertissa ostamalla liput ennakkoon OP-mobiilissa vaikka koko perheellesi. Ennakkomyynti on nyt päättynyt!

Norjalaisten kaksosten muodostama pop-duo Marcus & Martinus esiintyy Helsingissä, Telia 5G Areenalla sunnuntaina 16.6.2019. Huippusuositun laulajakaksikon konserttiliput on aiemmissa konserteissa Suomessa myyty hetkessä loppuun.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit nyt ostaa halutut liput ainutlaatuisessa 48 tunnin ennakkomyynnissä, joka on tarjolla omistaja-asiakkaille! Lippujen ennakkomyynti omistaja-asiakkaille alkaa 13.3. klo 14.00 ja lippuja voi ostaa 15.3 klo 14.00 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Lippuedun voi lunastaa ennakkoon vain OP-mobiilissa.

Lippujen hinnat

Peruslippujen hinnat palvelumaksuineen alk. 49,50 €, 59,50 € ja 79,50 €.

Golden Circle -liput palvelumaksuineen alk. 99,50 €.

Osta liput Marcus & Martinus -konserttiin OP-mobiilissa. Ennakkomyynti alkaa 13.3. klo 14.00.

Mikäli sinulla ei vielä ole OP-mobiilia, lataa OP-mobiili puhelimeesi iOS- tai Android-sovelluskaupasta. Ota sovellus käyttöön OP:n verkkopalvelutunnuksilla.

Mikäli sinulla on jo OP-mobiili käytössäsi, mene OP-mobiilissa osioon Muut, valitse Omistajaedut, ja valitse sen jälkeen Edut ja tapahtumat.

Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset. OP ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteisiinsa tekemistä muutoksista.

Konsertin järjestää Live Nation Finland.

Osta liput OP-mobiilissa 13.3. klo 14.00 alkaen/ennakkomyynti loppunut

Jos sinulla ei vielä ole OP-mobiilia, lataa mobiili sovelluskaupasta