Ole mukana muutoksessa

Var med i förändringen

Betydelsen av betydelse

Vi har alla en föreställning om en bank, ett nostalgiskt minne av barndomens sparbössor och Hippo-tävlingar. Redan då hade bankerna betydelse. I dagens värld ökar betydelsen vid sidan av kamratskap i vardagen också av vår samhällsroll och det arv, som vi lämnar till kommande generationer. Inspirerade av vår historia som springer ur traditioner och värden bygger vi nu ett nytt OP. Den här brytningspunkten är vår möjlighet att lämna ett avtryck i den historia, som inte ännu har skrivits.

OP är en samhällspåverkare

Arbetets betydelse springer ur vår roll som samhällspåverkare. Hos OP har ditt arbete betydelse för dig själv och för andra. Vi erbjuder våra anställda möjlighet att vara en del av en arbetsgemenskap som är samhälleligt engagerad, noggrant följer sin tid och som starkt lever sina värden, och för vilken också den galnaste idé alltid är en språngbräda till innovationer och nya sätt att hjälpa våra kunder i vardagen. Vi arbetar varje dag för ett bättre Finland.

OP driver saker som är viktiga för finländarna

Det är inte likgiltigt, vilket slags samhälle vi lever i. Och det är inte likgiltigt, hur företaget ser på sin roll. Om du har gnistan till att nå framgång tillsammans, främja likvärdighet och stödja konst och vetenskap, hittar du hos OP ett hem för dina tankar.

OP är starkt samhällsinriktat och vi vill påverka saker som är viktiga för finländarna. För det är just det som andelsverksamhet är, kollektiv förändringskraft. Kom med i förändringen.

 

Läs mer: