Innovaatiot ja kehitys

Innovationer och utveckling

Vill du vara med om att utveckla framtidens OP? Hos oss gör vi historia – kom med.

OP behöver de bästa i branschen för att lotsa oss på färden genom finansbranschens brytning och den teknologiutveckling som den digitala tekniken påskyndar. Vi inbjuder de bästa krafterna med på resan till framtidens flerbransch- och tjänsteföretag.

Branschen Innovationer och utveckling ingår i produkt- och tjänsteutveckling i kombination med de nya affärsrörelserna, OP Lab samt en med finländska mått mätt unik teknologiutveckling. OP är också ett av de största designhusen i vårt land och vår kompetens inom tjänstedesign är för oss en hederssak. Under de kommande åren satsar vi kraftigt på utveckling och vi behöver till vårt lag kontinuerligt nya lösningsorienterade utvecklare.

I fokus för all vår verksamhet står en bättre kundupplevelse och nya digitala tjänster.

Innovationsenheten OP Lab är OP:s interna kuvös för startups och den fokuserar på bank-, försäkrings- och hälsoteknik samt på utveckling av innovationer och tjänster för boende och mobilitet. Den nyligen lanserade tjänsten OP Kulku är OP:s första steg för tjänster inom mobilitet.

Vi vill att de personer som söker till oss ska vara kundfokuserade, framgångshungriga, ha erfarenhet av finansbranschen samt av smidiga metoder och projektledning. Du är ivrig över att få genomdriva förändringar. Du kan fokusera på slutresultat, men står också ut med att saker är ofullbordade. Du vill förändra världen till det bättre för våra kunders bästa.

Läs mer om våra projekt: