Terveys ja hyvinvoinpalvelut

Pohjola Sjukhus

Pohjola sjukhus betjänar vid olycksfall och sjukdomar som kräver vård och rehabilitering av stöd- och rörelseorgan. I våra tjänster ingår dessutom alla specialiteter som stödjer ortopedi, handkirurgi och idrottsskador, såsom fysiatri, neurokirurgi och neurologi. Våra kunder får också hjälp med rehabilitering och smärtlindring. Våra sjukhus finns i Helsingfors, Tammerfors, Uleåborg, Kuopio och Åbo.

Pohjola Sjukhus erbjuder kontinuerliga karriärmöjligheter för experter inom hälso- och sjukvården. Vi välkomnar särskilt människonära experter som trivs bäst när de får skapa unika kundupplevelser för våra patienter. Bland våra starkaste sidor är den höga kundbelåtenheten som vi uppnår tack vare vår engagerade personal och sporrande kultur.

Som en sjukhuskedja som är fokuserad på ortopedi söker vi experter till uppgifter bland annat på polikliniken, i operationssalen, i uppvakningsrummet samt inom bilddiagnostik, bedömning av vårdbehovet och yrkesinriktad rehabilitering. Dessutom har vi läkare som arbetar bl.a. med ortopedi, handkirurgi och neurologi.