Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala on ortopedinen sairaala, joka palvelee tuki- ja liikuntaelinten hoitoa ja kuntoutusta vaativissa tapaturmissa ja sairauksissa. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa, tai vaivasi liittyy tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Palveluistamme löytyvät kaikki ortopediaa, käsikirurgiaa tukevat erikoisalat, kuten fysiatria, neurokirurgia ja neurologia. Meiltä asiakkaamme saavat avun myös kuntoutukseen sekä kivun hoitoon. Pohjola Sairaala on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen sairaala, jonne ovat tervetulleita kaikki henkilö- ja yritysasiakkaat.

Hoidamme koko sydämellä.

Pohjola Sairaalan toimintaperiaatteena on varmistaa, että asiakas pääsee viivytyksettä hoitoon ja pystyy palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti. Tämän takia sairaalassa mitataan koko ajan erityisen tarkasti kahta asiaa: hoitoketjun pituutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle saman katon alla huippulääkäreiden ja -hoitajien sekä ammattitaitoisten fysioterapeuttien hoidon. Pohjola Sairaalan hoivamestarit ovat tukenasi hoitopolun varrella.

Sairaalaan voi hyvin tulla myös ilman vakuutusta tai muun kuin Pohjola Vakuutuksen asiakkaana: Pohjola Sairaala tekee yhteistyötä useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa, ja hoivamestarit auttavat myös korvausasioissa.

Myös useimpien vakuutusten korvauspalvelut hoituvat tarvittaessa paikan päällä.

Ensimmäinen Pohjola Sairaala perustettiin vuonna 2013 Helsinkiin Omasairaalan nimellä. Vuonna 2016 avattiin Pohjola Sairaala Tampereelle ja  vuosina 2017-2018 myös Ouluun, Kuopioon ja Turkuun.

Terveyspalvelut tuottaa Pohjola Sairaala Oy. Pohjola Sairaalan omistaa Pohjola Vakuutus Oy.