OP Ryhmän kesätyöt 2020

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä maanlaajuisesti noin 500 täysi-ikäiselle opiskelijalle ja vastavalmistuneelle nuorelle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana.

Voiko kesätöitä vielä hakea?

OP Ryhmän valtakunnallinen kesätyöhaku on päättynyt ja kesätyöntekijät valittu niin keskusyhteisön, paikallisten osuuspankkien kuin Pohjola Sairaalankin kesätyötehtäviimme.

Hakuaika OP:n kesätyötehtäviin käynnistyy vuosittain tammikuun alkupuolella. Mikäli siis työskentely finanssialalla tai Pohjola Sairaalassa kiinnostaa, niin kannattaa laittaa muistutus kalenteriin jo nyt ensi vuotta ajatellen!

Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanjamme on sen sijaan käynnissä 19.4.2020 asti, joka työllistää jälleen ensi kesänä yli kaksi tuhatta 15-17 -vuotiasta nuorta paikallisiin yhdistyksiin.

Vaikuttaako koronaviruspandemia kesätyön alkamiseen?

Kesätyöt alkavat sovitusti touko- kesäkuun aikana ja kestävät elo-syyskuun loppuun. Mikäli kesätyön alkaessa tulee edelleen rajoittaa sosiaalisia kontakteja viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, myös kesätyötä täytyy tehdä mahdollisuuksien mukaan etätyönä. Kesätyöpaikkoja ei kuitenkaan peruta.

Myös muut rekrytoinnit jatkuvat

OP:n tehtävänä on varmistaa toimintaympäristömme kestävä taloudellinen menestys, turvallisuus ja hyvinvointi. Tämän varmistamiseksi rekrytointimme jatkuvat normaalisti ja joillakin osa-alueilla jopa lisääntyvät vallitsevan poikkeustilanteen aikana. Mikäli siis työskentely Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä kiinnostaa, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan meihin työnantajana sekä tarkistamaan avoimet työtehtävät osoitteessa op-careers.fi!