OP Ryhmän kesätyöt 2022

OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä – tutustu tarjoamiimme monipuolisiin kesätyömahdollisuuksiin ja hae mukaan jo tänään kesätyösivustollamme! Tarjoamme kesällä 2022 maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana.

Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. toisen asteen opistotasoiset, AMK- ja yliopisto-opinnot. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille. 

Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen! 

Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanja 2022

Ensimmäinen kesätyöpaikka on nuorelle tärkeä juttu. Kampanjassa osuuspankki tarjoaa työnantajana toimivalle yhdistykselle tuen nuoren työllistämiseksi. Kun yhdistys palkkaa nuoren, OP maksaa yhdistykselle nuoren palkan kahdeksi viikoksi.

Kampanja on osa OP:n vastuullisuustyötä ja tavoitteena on työllistymisen rinnalla tukea nuorten taloustaitojen oppimista. Kesällä 2021 yli 1700 nuorta sai kesätyön Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta.

Osuuspankit ympäri Suomen etsivät vuonna 2022 helmikuun loppuun asti yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Nuorten kesätyöhaku on käynnissä 14.3.– 17.4.2022. Huomioithan, että hakuajoissa voi olla alueellisesti pieniä eroja. Tarkista oman alueesi hakuaika pankin sivulta. 

Muut avoimet tehtävät 

Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät rekrytointisivustoltamme.