Myynti- ja asiakaspalvelu

Myynti- ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP tunnetaan erittäin luotettavana toimijana, ja haluamme ylläpitää ja kehittää tasoamme jatkuvasti.

Myynti ja asiakaspalvelu pitää toimialana sisällään OP:n laajimman tarjonnan työpaikkoja ja tehtäviä. Toimialaan lukeutuvat eritasoiset asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävät rahoitus- ja vakuutuspuolella, myynnin mahdollistavat back office -tehtävät, tuotteiden ja palveluiden senioriasiantuntijatehtävät sekä myynnin valmentavat tehtävät.

Arvostetun uutistoimisto Bloombergin vertailun mukaan OP Ryhmä on Euroopan vahvin ja koko maailman kahdeksanneksi vahvin pankki. OP sijoittui ainoana eurooppalaisena pankkina kymmenen parhaimman joukkoon.

Rahoitusala

OP on Suomen johtava asunto- ja yritysrahoittaja. Finanssialan murros tarkoittaa ennen kaikkea asiakaskokemuksen muutosta. OP:lla asiakas kohdataan kokonaisvaltaisesti niin kiinteistö-, pankki- kuin vakuutusasioissa. Toimimme asiakkaamme talouden kumppanina ja vastaamme heidän taloudellisesta turvastaan ja hyvinvoinnistaan aina päivittäisasioinnista elämän suuriin käänteisiin. Talouden kumppanit ovat asiakkaidemme neuvonantajia arjen kysymyksissä.

OP:lla voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä henkilö- ja yritysasiakkaiden rahoituksen parissa. Tehtävissä menestyminen vaatii erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, tuloshakuisuutta ja laaja-alaista ajattelua. Rahoitusala on myös hyvä mahdollisuus esimerkiksi uran vaihtamista suunnittelevalle.

Rahoitusalalle pyrkivillä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, digitaalista ymmärrystä, tilannetajua, palveluasennetta ja yhteistyötaitoja. Nappaat sivulauseestakin kiinni asiakkaan tarpeesta ja löydät hänelle parhaimman kokonaisratkaisun. Osaat asettua asiakkaan asemaan – huhujen mukaan monet OP:laiset muistavat perheen pienimpiä lainaneuvotteluissa pöytälaatikon pikkuautoilla.

Vakuutusala

OP on Suomen johtava vahinkovakuuttaja. Tarjoamme henkilö- sekä yritys- ja yhteisöasiakkaille monipuolisen ja kattavan vakuutusturvan. Olemme paikka, jossa lupaukset lunastetaan, ja korvauspalvelumme auttaa asiakkaamme nopeasti takaisin arkeen elämän yllättävissä tilanteissa. Vahinkovakuutuksen liiketoiminta-alueet ovat Henkilöasiakkaat, Yritysasiakkaat sekä Terveys- ja hyvinvointipalvelut.

Vakuutusmyyjämme palvelevat asiakkaita monikanavaisesti eri puolilla Suomea. Vakuutusten parissa työskentelee ihmisiä monenlaisella koulutustaustalla aina insinööreistä sairaanhoitajiin ja matemaatikoihin. Työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia - meillä työskentelee esimerkiksi korvausneuvojia, vakuutus- ja vahinkokäsittelijöitä, vakuutusalan lainsäädännön asiantuntijoita, vakuutuskannanhoidon ja palvelukehityksen asiantuntijoita, yhteyspäälliköitä ja myyntijohtajia.

Varallisuudenhoito

OP tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja säästämiseen, sijoittamiseen, kassanhallintaan, varainhoitoon aina nykyaikaisesta riskiraportoinnista salkkuanalyysiin. Kansainvälinen palvelutarjoomamme on markkinoiden laajimpia ja käsittää perinteisten omaisuusluokkien lisäksi myös private equity-, hedge fund- ja kiinteistösijoitukset. Lisäksi OP tarjoaa kattavan valikoiman arvopaperinvälitys-, säilytys- ja analyysipalveluja. Palkittu osakeanalyysitiimimme seuraa noin 90 pörssiyhtiötä, laatii yhtiö- ja toimialakohtaisia ennusteita ja suosituksia sekä tuottaa monipuolisia analyysiraportteja makrotaloudesta, osakemarkkinoista ja toimialoista.

 

Jos asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia ja haluat olla mukana muutosta ajavassa ympäristössä, Keskitetty palvelutuotanto saattaisi olla paikka kaltaisellesi ammattilaiselle. Tule kehittämään uuden ajan asiakaskokemusta kanssamme! Lue lisää ja katso avoimet tehtävät täällä >>