Terveys ja hyvinvoinpalvelut

Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala palvelee tuki- ja liikuntaelinten hoitoa ja kuntoutusta vaativissa tapaturmissa ja sairauksissa. Palveluistamme löytyvät myös kaikki ortopediaa, käsikirurgiaa sekä urheiluvammoja tukevat erikoisalat, kuten fysiatria, neurokirurgia ja neurologia. Meiltä asiakkaamme saavat avun myös kuntoutukseen sekä kivun hoitoon. Sairaalamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

Pohjola Sairaala tarjoaa jatkuvia uramahdollisuuksia terveydenhuollon osaajille. Joukkoomme mahtuvat erityisesti ihmisläheiset ammattilaiset, jotka nauttivat siitä, että pääsevät luomaan asiakkaille ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Vahvuutenamme onkin poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys, jonka takana ovat sitoutunut henkilöstömme ja kannustava kulttuurimme.

Ortopediaan keskittyneenä sairaalaketjuna haemme osaajia esimerkiksi poliklinikan, leikkaussalin, heräämön, kuvantamisen, hoidon tarpeen arvioinnin ja ammatillisen kuntoutuksen tehtäviin. Lisäksi meillä työskentelee lääkäreitä esimerkiksi ortopedian, käsikirurgian ja neurologian parissa.