Mitä tarjoamme?

Miksi OP – mitä tarjoamme sinulle?

Miksi OP - Mitä tarjoamme Sinulle

Olemme digitalisaation ja asiakaskokemuksen murroksessa innovaatioiden suunnannäyttäjä ja matkalla kohti uuden ajan monialayritystä. Olemme monipuolinen ja uudistuva työnantaja, ja etujamme työmarkkinoilla on myös vahva suomalainen brändi. Tämän kaiken mahdollistavat lahjakkaat ja sitoutuneet ihmiset. Kun OP:laisilta kysytään, miksi he viihtyvät työssään, kolme asiaa nousee aina esiin: asiakaslähtöisyys, ihmisläheisyys ja arvot.

OP:lla on yli sadan vuoden kokemus siitä, mikä merkitys työssä viihtymisellä ja alan antoisimmilla työsuhteilla on, ja tähän tulemme panostamaan jatkossakin. Meille tullaan ja jäädään uramahdollisuuksien, merkityksellisyyden ja yhteisöllisen kulttuurimme vuoksi.

Ainutlaatuiset uramahdollisuudet

OP:laisena pääset alusta asti kiinni haastaviin työtehtäviin ja saat monipuolisia kehittymismahdollisuuksia asiantuntija-ja esimiesuralla. OP on osuuskunta: sinun työsi vaikuttaa suoraan asiakkaidemme taloudelliseen menestymiseen sekä turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tästä yhteisöllisyydestä ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuudesta sekä huippuosaamisesta ja innovatiivisesta otteesta kumpuavat ainekset merkitykselliseen työhön ja elämäsi uraan. Ennen kaikkea tarjoamme mahdollisuuden olla mukana yhdessä Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Suhtaudumme tulevaisuuteen intohimolla, sitä luottavaisesti rakentaen.

Päämäärämme on, että osaamisesi keskittäminen meille palkitsisi sinua monin tavoin.  Haluamme elää mukana työntekijöittemme erilaisissa elämänvaiheissa samalla tavalla kuin elämme asiakkaittemme rinnalla heidän tarpeittensa muuttuessa.

OP:n henkilöstö kasvaa ja menestyy

Kaiken työmme perusta on asiakkaidemme hyvinvoinnin ja paremman Suomen rakentaminen. Liiketoimintamme kivijalka on hyvinvoiva, osaava ja sitoutunut henkilöstö. Työllistämme kaikkiaan yli 12 000 henkilöä Suomessa ja Baltiassa. Työsuhteemme ovat perinteisesti olleet pitkiä, mikä kertoo että meillä viihdytään.

Ryhmässämme työskentelee monien eri alojen osaajia finanssialan ammattilaisista, kovan luokan kehittäjistä ja ketteristä muutoksentekijöistä aina sairaanhoitajiin ja lääkäreihin. Tuemme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina.

Meitä kaikkia tarvitaan voidaksemme kehittyä maailman parhaaksi. Tule mukaan.

 

Lue lisää eduistamme ja urakehityksen monipuolisista mahdollisuuksista.
Tutustu OP:n strategiaan ja arvoihin.
Tutustu avoimiin tehtäviimme.