Tulevaisuuden suunnannäyttäjä

OP on tulevaisuuden suunnannäyttäjä

Tiedätkö sen tunteen, kun on jonkin uuden äärellä, suunta on selvä ja pitää vain ottaa se ensimmäinen askel? Niin mekin.

OP on uuden tulevaisuutensa äärellä. Olemme hahmotelleet sen ääriviivat, ja nyt alamme ottaa määrätietoisia askeleita sitä kohti. Yksi niistä askeleista olet Sinä. Tuo mukanasi tietosi, taitosi, näkemyksesi ja koko persoonasi. Meillä riittää tehtävää yhdessä.

Johtava ja vetovoimaisin finanssialan toimija

OP on nyt jo Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. OP:ssa työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400. Tulevaisuudessa olemme vieläkin enemmän.

Tuotamme ja kehitämme modernien pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalvelujen lisäksi myös asumisen, liikenteen ja turvallisuuden palveluja ja palvelukokonaisuuksia yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Ihmiseltä ihmiselle

OP:n vastuullisuus lähtee perustehtävästämme ja arvoistamme. Olemme vahvasti arvoin johdettu osuustoimintaan perustuva yhteisö. Kaikkea toimintaamme ohjaa paitsi vastuullisuus myös ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen. Menestyksemme mahdollistaa meille yhteisöllisen roolin toteutumisen ja teot suomalaisten hyväksi. Kansallisena merkittävänä toimijana strategiamme ytimessä on luoda kestävää menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Tarjoamme mahdollisuuksia, pidämme huolta asiakkaistamme ja omasta henkilöstöstämme ja luomme uutta. Meille rohkeus tarkoittaa muutosvoimaa – yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme uudenlaista OP:ta, merkityksellisiä avauksia ja uutta Suomea. Me näytämme suunnan.

Yhä enemmän mukana asiakkaiden arjessa

Tulevaisuus ei tule odottamalla vaan tekemällä. Meille ei riitä, että teemme saman asian hieman paremmin. Kyse ei ole vain nykyisen parantamisesta, vaan täysuudistuksesta. Digitalisaatio ja teknologian kehitys muuttaa maailmaa ja tapaa, jolla sen koemme.

Myös finanssiala ja asiakaskokemus ovat murroksessa. Vaikka ihmisten arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, tavat toimia ovat. On oltava liikkeellä, siellä missä asiakaskin. Bussissa, etätöissä, työmatkalla – yhtä lailla konttorissa kuin koneellakin. Me OP:lla näemme tässä vain mahdollisuuksia yhä notkeampaan ja merkityksellisempään tapaan olla mukana asiakkaidemme arjessa. OP on asiakkaidemme elämän kumppani.

 

Lue lisää: