Kulttuurikohteet

#OPmukana kulttuurielämyksissä

OP Ryhmä on tehnyt pitkäjänteistä sponsorointiyhteistyötä merkittävien kotimaisten kulttuuritapahtumien kanssa. Tavoitteena on olla mukana mahdollistamassa laadukkaita ja korkeatasoisia elämyksiä.

Kuhmon Kamarimusiikki

Kuhmon Kamarimusiikin ja OP:n yhteistyön tavoitteena on madaltaa kynnystä korkeakulttuurin pariin. Yhteistyön kantavana ajatuksena on OP Ryhmän Taidesäätiön arvosoittimien ja kuvataiteen esille nostaminen. Festivaalilla on joka vuosi mukana useampi Taidesäätiön instrumentilla soittava muusikko. Yhteistyöhön kuuluu myös esimerkiksi omistaja-asiakkaiden lippuetu.

Vuonna 1970 perustettu Kuhmon Kamarimusiikki on Suomen vanhin ja suurin kamarimusiikkijuhla. Tällä perinteisellä festivaalilla kuullaan vuosittain kamarimusiikkiklassikkojen lisäksi myös harvinaisuuksia, uusia kantaesityksiä sekä muuta oheisohjelmaa.

Tubecon

Tubecon luo uuden ajan yhteisöllistä toimintaa digitaalisen ja perinteisen maailman rajapinnassa. Keskeistä tubekulttuurissa ovat aitous, välittäminen ja arvostus muita kohtaan. Tubettaminen kokoaa yhteen nuoret eri puolilta Suomea ja maailmaa. YouTube on suosituimpia medioita nuorten parissa. Tapahtumassa saavuttaa vuosittain lähes 20 000 kävijää.

Yhteistyö koostuu kolmesta osa-alueesta: pääyhteistyökumppanuudesta Tubecon-tapahtumassa Helsingissä sekä valtakunnallisesta OP:n Tubepäivä -kiertueesta.