Luova tauko

Suo itsellesi Luova Tauko

Luova Tauko mahdollistaa pysähtymisen arjen keskellä, taiteen ja luovuuden äärelle.

Luova Tauko on OPn tapa tarjota elämyksiä

On sanottu, että musiikissa tauot ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin itse sävellys. Ilman hengähdyshetkiä kokonaisuus ei olisi täydellinen. Sama pätee kaikkeen luomiseen ja kokemiseen. Luovia Taukoja tarvitaan myös, kun haluamme tutustua toisiimme.

Luova Tauko on OPn kehittämä konsepti, joka näkyy sponsorointikumppanuuksiemme hyödyntämisessä. Luovalle Tauolle on luotu yhtenäinen toimintatapa ja visuaalinen ilme. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme yhteisiä elämyksiä, kaikille aisteille.

Luova Tauko mahdollistaa pysähtymisen arjen keskellä, taiteen ja luovuuden rajattomien mahdollisuuksien äärelle. Konseptin ja siihen liittyvien toimenpiteiden avulla edesautetaan suomalaisen luovan perinteen jatkumista sekä hankitaan suomalaisille taiteilijoille lisää kuuluvuutta ja näkyvyyttä.

Olemme järjestäneet Luovia Taukoja yhteistyökumppaneidemme kanssa mm. Helsingin juhlaviikkojen ja Helsingin Musiikkitalon kanssa sekä lukuisissa teattereissa ja konserttisaleissa eri puolilla Suomea.

Toisinaan Luovaan Taukoon kuuluvat OP Ryhmän Taidesäätiön arvosoittimien haltijoiden inspiroivat musiikkiesitykset erilaisille juhlayleisöille.