Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Säästöt ja sijoitukset  >  Vakuutussäästäminen  >  Aurum-vakuutussäästäminen
 
 

Aurum-vakuutussäästäminen

Aurum-vakuutukset ovat sijoitussidonnaisia Eläke-, Säästö- sekä Sijoitusvakuutuksia. Aurum-vakuutukset eivät ole uusmyynnissä.

Seuraa ja hoida vakuutustasi verkossa

Osuuspankin asiakkaat voivat seurata ja hoitaa omia vakuutuksiaan OP-verkkopalvelussa. Aurum-vakuutuksen löydät kohdasta Säästöt ja sijoitukset - Vakuutussäästöt.

Palveluun voit kirjautua myös muiden pankkien verkkopalvelutunnuksilla alla olevan linkin kautta.

Alensimme syksyllä 2015 jälleen Aurum-vakuutusten kuluja ja toimme lisää etuja

Haluamme huolehtia siitä, että Aurum-vakuutuksesi on jatkossa entistäkin kilpailukykyisempi. Siksi Aurum Eläke- ja Säästövakuutuksen vakuutusmaksusta perittävä liikekulu alennettiin 1.9.2015 alkaen 1 %:iin (aiemmin 3,5 %). Sinun kannattaa siis jatkaa säästämistä vakuutukseesi omien tavoitteidesi ja maksusuunnitelmasi mukaisesti. Eläkesäästäjänä olet ollut kaukaa viisas ja tehnyt sopimuksen, jonka ehdot ovat sekä eläkeiän alkamisen että nostoajan suhteen erittäin hyvät.

Myös asiakkaat, joilla on Aurum Sijoitusvakuutus, saivat vakuutukseen lisää etuja, kun korotimme Aurum Sijoitusvakuutukseen maksettavien uusien lisämaksujen lisähyvityksen määrää. Jatkossa lisämaksulla saamiesi rahasto-osuuksien määrä nousee aiemmasta 4 %:sta 6 %:iin. Saat siis heti ylimääräisen hyvityksen vakuutukseesi, kun korotamme lisämaksulla saamiesi rahasto-osuuksien määrää kuudella prosentilla.

Valitse sinulle sopivat sijoituskohteet

Monipuolisesta rahastovalikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia rahastoja, joista voit valita ne rahastot, jotka parhaiten sopivat juuri sinun sijoitusstrategiaasi ja riskiprofiiliisi. Aurum Varainhoito -sijoitussalkut tarjoavat valmiin ja vaivattoman sijoitusratkaisun vakuutussäästöillesi.

Vakuutuksissa käytössä olevien sijoituskohteiden tiedot löydät tältä sivustolta kohdasta Säästöt ja Sijoitukset - Vakuutussäästämisen kurssit. Valitse Rahastohaku-listalta Aurum-vakuutukset.

Rahastojen hinnat ja kehitystiedot

Monipuolisesta rahastovalikoimastamme löydät lähes 100 erilaista rahastoa. Voit valita tästä laajasta joukosta ne rahastot, jotka parhaiten sopivat juuri sinun tavoitteisiisi säästäjänä.

Aurum-vakuutuksissa käytettävissä olevien rahastojen tiedot ja osuuksien hinnat löydät osoitteesta op.fi - Säästöt ja sijoitukset -Vakuutussäästämisen kurssit (linkki alla). Rahastohaku-valikosta löytyy lista nimeltä "Aurum vakuutus", johon on listattu ne sijoituskohteet, jotka ovat käytettävissä Aurum-vakuutukseesi. Tämä lista sisältää rahastojen tiedot 2.6.2014 alkaen, jolloin Aurum-vakuutukset siirrettiin OPn vakuutusjärjestelmään.

Rahastojen tuotto- ja historiatiedot ajalta ennen 31.5.2014 löydät alla olevista linkeistä.  Huomaathan, että alla olevien linkkien kautta löytyvä Aurum-rahastojen tuottokehitys perustuu tietoihin ennen 31.5.2014 ja tietoja ei päivitetä enää 31.5.2014 jälkeen.

Rahastojen pitkän aikavälin tuottohistoria -linkin kautta löydät tuottohistorian 1-10 vuoden ajalta. Tuotto vuoden alusta viittaa tuottoon 1.1.-30.5.2014 välisellä ajalla. Lyhyen aikavälin tuottohistoria sisältää historian alle vuoden ajalta (ennen 31.5.2014).

Asiakasneuvonta:
Puhelinnumero: 010 253 6100 arkisin klo. 8-18
Sähköpostiosoite: varallisuudenhoitovakuutukset(at)op.fi
Puheluiden hinnat: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai matkapuhelinoperaattorisi hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm)

Tilinumero 1.1.2016 alkaen:
OP Henkivakuutus Oy: FI89 5000 0120 2582 55

Leima_fi
OP-bonuksia kerryttävään asiointiin lasketaan esimerkiksi

Vakanen Aurum vakuutussäästäminen

Kertyneillä bonuksilla maksetaan pankki- ja vakuutuspalveluita sekä OP-Kiinteistökeskuksen palkkioita.

>Kenelle OP-bonuksia kertyy?

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön