Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Edut  >  Kuka saa etuja?
 
 

Kuka saa etuja?

Keskittämällä pankki- ja vakuutusasiointisi meille saat parhaat edut. Niitä ovat niin rahanarvoiset OP-bonukset kuin tuntuvat alennukset pankki- ja vakuutuspalveluistakin.

Omistaja-asiakkuus tuo etuja

Osuuspankin omistaja-asiakkaaksi liittyminen kannattaa. Se mahdollistaa, että saat rahanarvoisia OP-bonuksia, tuntuvan alennuksen päivittäisistä pankkipalveluista ja hyötyä kaikista keskittämiseduista.

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia kaikesta bonuksiin oikeuttavasta asioinnistasi, kuten lainoista, säästöistä ja sijoituksista sekä OP-Visan Credit -ominaisuudella maksetuista ostoksista. Bonuksia kertyy myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista siltä kuukaudelta, kun vakuutuslasku on maksettu.

Kertyneillä bonuksilla maksetaan ihan tavallisten pankkipalvelumaksujen lisäksi myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuja. Omistaja-asiakkaana saat myös päivittäiset pankkipalvelusi edullisemmin.

Omistaja-asiakkaaksi liittyminen on helppoa. Voit täyttää hakemuksen kirjautumalla verkkopalveluun, soittamalla OP 0100 0500 puhelinpalveluun tai omassa osuuspankissasi. Hakemuksen yhteydessä maksetaan jäsenosuusmaksu.

Etuasiakkaaksi kolmella vakuutuksella

Ihan tavalliset vakuutukset riittävät etuasiakkuuteen. Olet etuasiakas, kun sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, esimerkiksi koti-, auto- ja liikennevakuutus.

Vakuutusten tuoteryhmät ovat:

  • koti- ja muut omaisuusvakuutukset

  • liikennevakuutukset

  • autovakuutukset

  • jatkuvat matkavakuutukset

  • henkilövakuutukset

Meillä vakuuttajalle ikä on etu, sillä vähintään 70-vuotias omistaja-asiakas saa etuasiakkaan edut jo kahdella vakuutuksella, esimerkiksi koti- ja autovakuutuksella.

Saat etuasiakkaana tuntuvia alennuksia vakuutusmaksuistasi. Saat esimerkiksi 7 % alennusta koti- ja muista omaisuusvakuutuksista, henkilövakuutuksista, jatkuvista matkavakuutuksista sekä ajoneuvojen kaskovakuutuksista.

Keskitä. Saat parhaat edut.

Palvelujen keskittäminen on taloudellisesti kannattavaa ja helpottaa asioiden hoitamista. Keskittäjäasiakas on omistaja-asiakas, jolle kertyy OP-bonuksia, ja joka on myös vakuutuksen etuasiakas.

Keskittäjäasiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia pankki- ja vakuutusasioinnistasi. Lisäksi kertyneillä OP-bonuksilla maksetaan pankkipalvelumaksujasi sekä kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuja.  Keskittäjäasiakas saa useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Bonuksellisesta auton kaskovakuutuksesta alennus on keskittäjäasiakkaalle lähes 18 %.

Meillä ikä on etu
  • Alle 26-vuotiaana asiakkaanamme saat useimmat päivittäispalvelut maksutta käyttöösi. Maksuttomaan kokonaisuuteen voit valita kortiksesi joko OP-Visa Debitin tai OP-Visa Electronin.

  • 18-27-vuotias etuasiakas saa 21 %:n alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista (Mittaturva).

  • Vähintään 70-vuotias omistaja-asiakas jolle kertyy OP-bonuksia, saa etuasiakkaan 7 % alennuksen jo kahdella vakuutuksella, esimerkiksi koti- ja matkavakuutuksella.

 
Osta vakuutuksia verkkokaupasta

Saat heti hintatarjouksemme ja suosituksemme vakuutuksista pyyntösi mukaan.

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön