Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Edut  >  Omistaja-asiakas
 
 

Tule omistaja-asiakkaaksi

OP on meidän kaikkien yhteinen, OP on omamme. Osuustoiminnallisen OPn perustehtävä on luoda hyvinvointia, turvallisuutta ja menestystä ympärilleen. Omistaja-asiakkaitaan varten, ja yhdessä heidän kanssaan.

 omamme_yleinen
 

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat alennuksia pankkipalveluista sekä vakuutusmaksuista ja voit hyötyä asioinnistasi kertyvistä OP-bonuksista jopa satojen eurojen arvosta vuodessa. Kun omistat osan suomalaisesta, paikallisesta pankistasi,  voit halutessasi vaikuttaa pankkisi toimintaan osallistumalla päätöksentekoon ja hallintoon.

Mietitkö, kuinka paljon sinä hyötyisit vuodessa? Laske hyötysi bonuslaskurilla.

Laske hyötysi

Liity helposti

Omistaja-asiakkaaksi pääsevät kaikki asiakkaamme ja liittyminen onnistuu vaivattomasti verkossa, lähimmässä osuuspankin konttorissa tai OP 0100 0500 puhelinpalvelumme kautta.

Omistaja-asiakkaaksi liityt jäsenosuusmaksulla. Jäsenosuusmaksu on kertasijoitus - muita maksuja ei ole. Jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi, saat jäsenosuusmaksun kokonaan takaisin. Näet oman osuuspankkisi jäsenosuusmaksun  määrän, kun siirryt alla olevasta linkistä omistaja-asiakashakemukseen. Omistaja-asiakkuuden myöntää Osuuspankki.

Tule omistaja-asiakkaaksi

 
OP on omamme

Omistaja-asiakkaana teet hyvää - itsellesi ja muille. Yhdessä voimme saada aikaan merkittäviä asioita. Keräsimme yhteen omistaja-asiakkaidemme tarinoita heidän itsensä kertomina.

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön