Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Edut  >  OP-bonukset
 
 

OP-bonukset

omamme_bonukset

OP-bonuksilla maksetaan pankkisi palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja. Bonuksia kertyy ihan tavallisesta pankki- ja vakuutusasioinnista. Mitä enemmän keskität asiointiasi meille, sitä enemmän OP-bonuksia kertyy.

OP-bonuksia kertyy osuuspankin omistaja-asiakkaille kaikesta bonuksiin oikeuttavasta asioinnista. OP-bonukset kertyvät bonustilillesi kuukausittain, ja niitä käytetään automaattisesti esimerkiksi pankkipalvelujen ja vakuutusten maksamiseen.

Omistaja-asiakkaana saat etuja

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia kaikesta bonuksiin oikeuttavasta asioinnistasi, kuten lainoista, säästöistä ja sijoituksista sekä OP-Visan Credit -ominaisuudella maksetuista ostoksista. Bonuksia kertyy myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista siltä kuukaudelta, kun vakuutuslasku on maksettu.

Kertyneillä bonuksilla maksetaan ihan tavallisten pankkipalvelumaksujen lisäksi myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuja.

Koko perheen asioinnista OP-bonuksia

Samaan talouteen kuuluvista perheenjäsenistä voidaan pankissa muodostaa niin kutsuttu perhekokonaisuus. Tällöin kaikkien perheenjäsenten pankki- ja vakuutusasiointi lasketaan yhteen, jolloin OP-bonuksiakin kertyy enemmän.

Omat OP-bonuksesi näet bonustililtä

OP-bonukset kertyvät bonustilille. Näet oman bonustilisi saldon ja tapahtumat kirjautumalla OP-verkkopalveluun. Bonustilin tapahtumista näet, kuinka paljon bonuksia on kertynyt ja paljonko niitä on käytetty pankkipalveluihin- ja vakuutusmaksuihin.

Perhekokonaisuuksissa ainoastaan perhekokonaisuuden omistaja näkee bonustilin tapahtumat.

OP-bonukset ovat voimassa viisi vuotta niiden kertymisestä

Bonuksia käytetään automaattisesti  kaikkiin OPn määrittelemiin käyttökohteisiin vanhimmasta alkaen niin kauan, kun ne ovat voimassa. Käyttämättömät bonukset vanhenevat viiden vuoden kuluttua niiden kertymisestä.

Omistaja-asiakkuuden päättyessä OP-bonukset ovat voimassa irtisanomisvuoden ja sitä seuraavat kaksi vuotta.

Perhekokonaisuuden purkautuessa osallisen elinkeinotoiminnan ja maatalouden luotoista kertyneet OP-bonukset nollataan perhekokonaisuuden omistajan bonustililtä.


 
OP on omamme

Omistaja-asiakkaana teet hyvää - itsellesi ja muille. Yhdessä voimme saada aikaan merkittäviä asioita. Keräsimme yhteen omistaja-asiakkaidemme tarinoita heidän itsensä kertomina.

Bonussäännöt

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön