Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Lainat  >  Korot ja hinnat  >  Kiinteä korko
 
 

Kiinteä korko asuntolainasi suojaksi

Pitkä kiinteä korko kuva

Kiinteä korko suojaa lainasi koronnousulta. Omistaja-asiakkaanamme voit saada asuntolainaasi pitkän kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi!

Korot ovat pysyneet historiallisen alhaisella tasolla jo vuosia. On kuitenkin vaikea ennustaa, miten korot kehittyvät tulevaisuudessa. Jos asuntolainan viitekoroksi valitsee vaihtuvan koron kuten Euriborin, sen taso ehtii muuttua pitkän laina-ajan kuluessa moneen kertaan. Korkojen vaihtelulta voi välttyä kokonaan ottamalla lainaansa kiinteän koron. Nyt korkojen ollessa matalalla tasolla on siis edullinen hetki suojata oman asuntolainan koronnousu pidemmäksi ajaksi!

Pitkä kiinteä korko jopa 25 vuodeksi - uusi etu omistaja-asiakkaalle!
  • Omistaja-asiakkaanamme voit nyt ottaa uuteen asuntolainaasi pitkän kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi.

  • Ratkaisu sopii sinulle, mikäli haluat varmistaa asuntolainasi korkokulujen säilyvän muuttumattomina koko laina-ajan.

  • Omistaja-asiakkaanamme voit maksaa pitkän kiinteäkorkoisen asuntolainasi ennenaikaisesti pois ilman, että sinulle aiheutuu siitä lisäkustannuksia.

  • Tarvittaessa voit sopia pankin kanssa kiinteäkorkoiseen asuntolainaasi tehtävistä muutoksista kuten lyhennysvapaista.

  • Pitkän kiinteän koron myöntää osuuspankki.

Varmista lainasi hoitokulut kiinteäkorkoisen jakson ajaksi
  • Voit ottaa alle 10 vuoden kiinteän korkojakson niin uuteen kuin vanhaankin asuntolainaasi.

  • Ratkaisu sopii sinulle, mikäli haluat varmistaa lainasi hoitokulut kiinteäkorkoisen jakson ajan.

  • Halutessasi voit jakaa lainasi kahteen osaan - toisesta maksat kiinteää ja toisesta vaihtuvaa korkoa. Näin hyödyt kiinteän korkojakson tuomasta turvasta ja voit samalla vapaasti lyhentää tai maksaa pois vaihtuvakorkoisen lainasi.

  • Kiinteästä korkojaksosta ei aiheudu ylimääräisiä kuluja, kun lainaan ei tehdä muutoksia. Jos kuitenkin haluat esimerkiksi maksaa kiinteäkorkoisen lainasi ennenaikaisesti pois, otathan yhteyttä pankkiisi. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu saattaa aiheuttaa kustannuksia, mikäli korkotaso on alentunut.

Jos haluat sopia nykyiseen asuntolainaasi kiinteän korkojakson, ota yhteyttä verkon kautta tai soita OP 0100 0500 puhelinpalveluun varataksesi ajan verkkoneuvotteluun tai konttoriin. Kiinteän koron myöntää osuuspankki.

Korkosuojauksen yhteydessä kannattaa turvata asuntolaina myös työttömyyden, työkyvyttömyyden ja pidemmän sairausloman varalta. Mitoita lainasi kuukausierä niin, että pystyt myös säästämään lainanmaksun ohella.

Asuntolaina kerryttää omistaja-asiakkaalle rahanarvoisia OP-bonuksia, joita käytetään esimerkiksi päivittäisten pankkipalvelujen, lainanhoitokulujesi, vakuutusmaksujesi sekä OP-Kiinteistökeskuksen välityspalkkion maksamiseen.

Ota samalla kotivakuutus uuteen kotiisi - kätevästi saman katon alta!

 
OP on omamme

Omistaja-asiakkaana teet hyvää - itsellesi ja muille. Yhdessä voimme saada aikaan merkittäviä asioita. Keräsimme yhteen omistaja-asiakkaidemme tarinoita heidän itsensä kertomina.

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön