Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Opastus  >  OP-verkkopalveluiden käyttö  >  Asiakaspalvelu verkossa
 
 

Asiakaspalvelu verkossa

Voit ottaa monella eri tavalla yhteyttä meihin OP-verkkopalvelun kautta. Asiakaspalvelu verkossa on nopeaa ja helppoa. Palvelut ovat käytössäsi, kun kirjaudut op.fi-palveluun omilla verkkopalvelutunnuksillasi.

Verkkoneuvottelu

Verkkoneuvottelussa olet videoyhteydessä asiantuntijaamme OP-verkkopalvelun kautta. Voit siis käydä vaikka lainaneuvottelun kotisohvaltasi.

Puhelinopastusta yhdellä klikkauksella

Jos tarvitset apua esimerkiksi rahastomerkinnän tai lainahakemuksen tekemisessä, kokeile verkossa jätettävää soittopyyntöämme. Ilmoitat vain puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä 10 minuutin kuluessa. Soittopyyntö on käytettävissäsi arkisin 8-22.

Chatissa vastaus helposti

 Jos haluat nopean vastauksen kysymykseesi, kannattaa kokeilla chat-palvelua verkossa arkisin kello 8-22. Keskustelemaan pääset Asiakaspalvelu-otsikon alta, sivujen oikeasta reunasta.

Varaa aika verkossa

Voit varata verkossa ajan verkkoneuvotteluun, konttoriin tai puhelinneuvotteluun. Saat halutessasi tekstiviestillä muistutuksen lähestyvästä neuvottelusta. Voit tarkastella jo tehtyjä ajanvarauksia ja muuttaa niitä tarvittaessa, valitse Asiakaspalvelu > Ajanvaraus > Tulevat neuvottelut.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön