Sisäänkirjautuminen

 
 

Selaimet

OP-verkkopalvelut (op.fi, tekstiversio pda.op.fi ja pohjola.fi) toimivat kaikilla yleisillä selainohjelmilla. Suosittelemme, että käytät uusimpia selainversioita.

Tuetut selaimet

OP-verkkopalveluiden käyttöä tuetaan seuraavilla selaimilla

  • Edge (14) ja Internet Explorer 11

  • Firefox 50

  • Google Chrome 55

  • Safari 9,10

Emme tue selainten testi- ja beta-versioita emmekä selainlaajennuksia (pois lukien OPn verkkoneuvottelussa käytettävä VidyoWeb-laajennusosa). OP-verkkopalveluiden toimivuutta ei taata, jos käytössäsi on jokin muu selain. Vastaamme, että OP-verkkopalvelut toimivat yllä mainituilla selainversioilla. Käyttäjänä vastaat laitteen turvallisuudesta huolehtimalla selaimen päivittämisestä selaintoimittajan suositusten mukaisesti.

OP-verkkopalvelun tekstiversiota voi käyttää myös useimmilla matkapuhelimilla tai muilla mobiililaitteilla. Tekstiversioon pääset osoitteella pda.op.fi.

Voit testata, sopiiko selainohjelmasi OP-verkkopalvelun käyttöön.

Testaa selaimesi

Edellytykset selainohjelmalle

OP-verkkopalvelut on suojattu HTTPS-yhteydellä. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen taho pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi. OP-verkkopalveluiden tuetut selaimet käyttävät HTTPS-suojauksen toteuttavaa TLS-salausta automaattisesti.

Palvelujen käyttö edellyttää selainohjelmalta evästeiden (cookies) ja JavaScriptin hyväksymistä.

Päivitä käyttöjärjestelmäsi ja selainohjelmasi

Päivittäminen on tärkeää turvallisuuden vuoksi. Näet selaimesi version selainohjelman komentoriviltä kohdasta Help/Ohje - About.../Tietoja... Selaimen päivitys tehdään selainvalmistajan sivustojen kautta.

Vanhoihin tietokoneisiin uusimpien versioiden päivittäminen tai asentaminen ei välttämättä onnistu. Vanhan koneen yhteensopivuus uusimpien selainversioiden kanssa kannattaa selvittää esimerkiksi laitevalmistajalta ennen päivityksen aloittamista.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön