Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Opastus  > Verkkoneuvottelu
 
 

Verkkoneuvottelu

Helppo ja paikasta riippumaton tapa hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi.

Verkkoneuvottelussa voit olla oman tietokoneesi ääressä kotona tai muussa sopivassa paikassa. Asiantuntijamme istuu pankin konttorissa. Olet yhteydessä asiantuntijaan videokuvalla ja äänellä. Lisäksi näet tietokoneesi näytöllä asiantuntijan näyttämiä tiedostoja, vaikkapa lainatarjouksen, tai voit itse näyttää asiantuntijalle omia tiedostojasi.

Turvallisen pankki- ja vakuutusasioinnin vuoksi verkkoneuvottelut tallennetaan.

Katso video: OPn verkkoneuvottelu - henkilökohtaista palvelua siellä missä sinäkin.

Verkkoneuvottelua varten tarvitset
  • henkilökohtaiset Osuuspankin verkkopalvelutunnukset.

  • tietokoneen, web-kameran, mikrofonin ja kuulokkeet, sekä nettiyhteyden. 

  • OPn verkkoneuvottelua voit käyttää samoilla selaimilla kuin op.fi-verkkopalvelua, pois lukien Edge. Jos käytät Internet Explorer- tai Safari-selainta, tarvitset verkkoneuvottelua varten ajan tasalla olevan VidyoWeb-laajennusosan. Saat ladattua sen koneellesi neuvotteluun liittymisen yhteydessä kirjauduttuasi op.fi:hin, tai kokeilemalla neuvottelua ennakkoon tästä.

Selainkohtaiset ohjeet:

  • OPn verkkoneuvottelu -sovelluksen App Storesta, mikäli osallistut verkkoneuvotteluun Apple iPad tabletilla. Saat sen asennettua, kun kirjaudut op.fi:hin.

AppStore su
Muista ennen neuvottelua
  • Kokeile hyvissä ajoin ennen neuvottelua, että verkkoneuvotteluohjelma käynnistyy. 

  • Etsi tarvittavat dokumentit esille.

  • Varmista, että ympäristö on rauhallinen ja että ulkopuoliset eivät ole kuulemassa tai näkemässä neuvottelussa käsiteltäviä pankki- tai vakuutusasioitasi.

  • Käynnistä neuvottelu sovittuna aikana kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi op.fi > Ajanvaraus  > Tulevat neuvottelut.

Opastusta palvelun käyttöön

Jos tarvitset apua verkkoneuvottelua koskevissa asioissa, soita OP 0100 0500 puhelinpalveluun, valinta 2. Palvelu on avoinna arkisin klo 8 - 22.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön