Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Säästöt ja sijoitukset  >  OP-sijoituskumppani
 
 

OP-sijoituskumppani - kaikkea ei tarvitse tehdä yksin

Sijoituskumppani kuva


 

Kun kaipaat vaivattomia ratkaisuja varallisuutesi hoitamiseen tai olet itse aktiivinen sijoittaja, OP-sijoituskumppanin kanssa on mahdollista päästä haluamiisi tavoitteisiin.

OP-sijoituskumppani on omistaja-asiakkaan etu

OP-sijoituskumppani on palvelukokonaisuus, jonka saat, kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulle on kertynyt sijoitusvarallisuutta. Saat itsellesi oman yhteyshenkilön sekä kattavaa ja ajantasaista markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi.

Varaa aika lähimpään osuuspankkiin, kerromme mielellään OP-sijoituskumppani-palvelusta lisää.

Oma yhteyshenkilö auttaa sinua tavoitteissasi

Saat itsellesi oman yhteyshenkilön, joka toimii asiantuntija-apuna ja keskustelukumppanina kaikissa varallisuutesi hoitoon liittyvissä asioissa. Yhteyshenkilösi pitää säännöllisesti yhteyttä ja tavoitat hänet helposti. Hän luo sinulle henkilökohtaisen, tarpeisiisi sopivan sijoitusratkaisun tavoitteidesi ja suunnitelmiesi pohjalta.

Kattavaa markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi

Yhteyshenkilösi toimii asiantuntija-apunasi myös silloin, kun haluat itse laatia varallisuuttasi koskevat sijoitussuunnitelmat ja toimit itsenäisesti sijoitusmarkkinoilla. Yhteyshenkilöltäsi saat

  • ajantasaista ja kattavaa markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi sekä

  • opastusta miten päivittäisen omaisuutesi seurannan lisäksi saat parhaan hyödyn informaatio- ja kaupankäyntipalveluistamme.

Lisäksi valitsemistasi ratkaisuista riippuen saat op.fi:ssä käyttöösi esimerkiksi Suomen laajimman osaketutkimuspalvelun, jonka avulla voit perehtyä yhtiöihin sijoituskohteena.

Taloutesi on meille kokonaisuus

Varallisuudenhoidon lisäksi voit keskustella yhteyshenkilösi kanssa kaikista perheesi talouteen liittyvistä asioista. Käytössänne on laajan asiantuntijaverkostomme kautta sopivat ratkaisut rahoitus- ja vakuutusasioissa, kiinteistönvälityksessä sekä terveys- ja hyvinvointipalveluissa.

Tule omistaja-asiakkaaksi

Omistaja-asiakkaana saat alennuksia pankkipalveluista sekä vakuutusmaksuista ja voit hyötyä asioinnistasi kertyvistä OP-bonuksista jopa satojen eurojen arvosta vuodessa.

Kun omistat osan suomalaisesta, paikallisesta pankistasi,  voit halutessasi vaikuttaa pankkisi toimintaan osallistumalla päätöksentekoon ja hallintoon.

Palvelun tarjoaa Osuuspankki.

 
OP on omamme

Omistaja-asiakkaana teet hyvää - itsellesi ja muille. Yhdessä voimme saada aikaan merkittäviä asioita. Keräsimme yhteen omistaja-asiakkaidemme tarinoita heidän itsensä kertomina.

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön