Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Säästöt ja sijoitukset  >  Osakesijoittajan palvelupaketti
 
 

Osakesijoittajan palvelukokonaisuudet

Osakesijoittamisen aloittamiseen tarvitset arvopaperisäilytyksen, arvo-osuustilin, verkkopalvelusopimuksen sekä rahatilin. OP tarjoaa käyttöösi selkeät palvelukokonaisuudet erilaisille asiakasryhmille. Yksinkertaiset, helpot ja kattavat peruspalvelumme kattavat loistavasti säästäjän tarpeet. Sinulle, joka haluat seurata markkinoita reaaliajassa sekä kaipaat työkaluiltasi muokattavia ominaisuuksia, meillä on tarjolla kattava ja muokattava Sijoittajan palvelupaketti. Aktiivisille osakekaupankävijöille OP tarjoaa lisäksi erillistä ammattilaistasoista työkalua markkinoiden seuraamiseen ja toimeksiantojen tekemiseen.

Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme kuuluu laadukas ja kattava arvopaperisäilytyksemme, jolla saat nopeasti  katsauksen sijoitustesi tilanteesta.

Kokonaiskuva sijoituksista ja sijoittamisesta

Säilytyspalvelun avulla saat kokonaiskuvan varallisuudestasi. Palvelussa on tarjolla yhteenvedot sijoituksien kokonaisarvosta ja jakaantumisesta erityyppisiin sijoitusmuotoihin. Palvelu hahmottaa, mikä osuus sijoituksista on esimerkiksi vakuutuksissa, rahastoissa tai osakkeissa. Voit katsoa palvelussa myös menneitä päiviä tarkastelupäivää vaihtamalla. 

Palvelu kertoo myös sen, kuinka onnistunutta sijoittaminen on ollut. Laskennallinen voitto/tappio -tieto esitetään niin yksittäisien omistusten, niiden hankintaerien kuin koko arvopaperisäilytyksenkin osalta. Esimerkiksi säilytykseen liitetystä vakuutussijoituksesta näet, miten vakuutussijoituksesi on kokonaisuudessaan kehittynyt, mitä rahastoja siihen sisältyy ja miten kukin rahasto on kehittynyt.

Sijoituksista on tarjolla myös niihin kohdistuneet tapahtumat sekä niistä saadut tuotot vuosittain. Saat myös luovutusvoittolaskelman verottajaa varten.

Analysoitua tietoa sijoituspäätösten tueksi

Palvelupakettiasiakkaana saat analysoitua tietoa sijoituspäätösten tueksi. Palvelusta näet sijoituksien kehityksen eri aikaväleiltä, jopa kolmen vuoden ajalta. Kehitykseen vaikuttavat kaikki säilytyksessä olevat ja siihen lisätyt sijoitukset. Kehitys esitetään myös havainnollisena graafina. Myös tiedot sijoitusten markkina-arvon kehityksestä ovat saatavilla.

Sijoituksiin liittyvää riskiä voit arvioida monilla eri tiedoilla. Palvelusta käy havainnollisesti selville omistusten jakaantuminen eri omaisuusluokkiin. Erikseen on saatavana tieto suorien osakesijoitusten jakaantumisesta eri toimialoihin. Koko säilytyksen sekä yksittäisten sijoitusten riskitunnuslukuja on myös tarjolla.

Erityisesti aktiiviset sijoittajat arvostavat tietoa kassavirroista, eli sijoituksiin liittyvistä tuloista ja menoista.

Aloita osakekaupankäynti OP-verkkopalvelussa

Osakesijoittamisen aloittamiseen tarvitset arvopaperisäilytyksen, arvo-osuustilin, verkkopalvelusopimuksen sekä rahatilin. Aloita valitsemalla haluamasi palvelupaketti kolmesta eri vaihtoehdosta: 1) Säästäjä 2) Sijoittaja ja 3) Aktiivinen kaupankävijä.

  • Mikäli sinulla ei vielä ole verkkopalvelusopimusta OP-verkkopalvelun käytöstä, saat kaikki tarvittavat palvelut lähimmästä Osuuspankista.

  • Jos olet jo OP-verkkopalvelun käyttäjä, voit avata palvelukokonaisuuden (säilytyksen ja arvo-osuustilin verkossa).
  • Voit myös siirtää säilytyksesi toisesta pankista. Pyydä nykyiseltä osakevälittäjältä osakkeiden hankintahinnat ennen siirtoa ja toimita ne Osuuspankkiisi, niin päivitämme ne omaan järjestelmäämme. Säilytyksen siirrossa kaupankäyntiin säilytyksessä olevilla arvopapereilla tulee 5 arkipäivän katko.

 Palvelutasojen eroihin voit tutustua tarkemmin kohdasta vertaile palvelutasoja

Tutustu arvopaperisäilytykseen esittelytunnuksilla

Parhaimman kuvan säilytyspalvelusta saat tutustumalla itse palveluun.  Tutustu arvopaperisäilytykseen käyttämällä esittelytunnusta 123456 ja salasanaa 7890. Avainluvuksi kelpaa mikä tahansa numerosarja.

Leima_fi

Keskitä. Saat etuja.

Vakanen Kertyneillä OP-bonuksilla maksetaan mm. säilytyspalveluiden säilytysmaksun

>Kenelle OP-bonuksia kertyy?

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön