Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Säästöt ja sijoitukset  > Osallistu Metsäsuhdannekatsaus ja Eläketurva -webinaareihin
 
 

Osallistu Metsäsuhdannekatsaus ja Eläketurva -webinaareihin

24.5.2017

Järjestämme touko- ja kesäkuussa webinaareja, joiden aiheet käsittelevät metsää ja eläkevakuuttamista. Lue tulevien webinaarien tarkemmat sisältötiedot ja ilmoittaudu.

Metsäsuhdannekatsaus -webinaari ke 31.5.2017 klo 19.00

Metsäsuhdannekatsauksen aiheena ovat metsäteollisuuden lopputuotemarkkinoiden ja puumarkkinan kehitys ja ennusteet vuosille 2017-2018.

Asiantuntijoina paikalla ovat Pellervon taloustutkimuksen ennustepäällikkö Janne Huovari ja metsäekonomisti Matleena Kniivilä sekä OPn metsäpalvelupäällikkö Petri Kortejärvi.


Mitä jokaisen tulisi tietää eläketurvasta -webinaari to 8.6.2017 klo 19:00

Minkä ikäisenä voit jäädä eläkkeelle? Minkä suuruinen eläkkeesi tulee olemaan? Missä määrin ja miten omaan eläkeajan toimeentuloon voi vaikuttaa?

Vuoden 2017 alussa tuli voimaan koko suomalaisen eläkejärjestelmän kattava eläkeuudistus, joka koskee meitä kaikkia. Tilaisuudessa keskustelemme kansankielellä eläketurvasta kokonaisuutena ja keinoista, joilla oman eläketurvan tasoon voi vaikuttaa.

Webinaarien aikana voit esittää kysymyksiä puhujille. Kun olet jättänyt sähköpostiosoitteesi ilmoittautumista varten, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan tilaisuuteen. Merkitsethän päivämäärän ja linkin heti kalenteriisi. Webinaareihin voit osallistua suoraan kotisohvaltasi.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan! 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön