Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Vakuutukset ja vahingot  > Keskittämällä autovakuutus puoleen hintaan
 
 

Keskittämällä autovakuutus puoleen hintaan

Autovakuutus -50% 552 uus

Liikenteessä tapahtuu päivittäin kolareita, peräänajoja ja loukkaantumisia. Onneksi voit vakuuttaa ajoneuvosi ja matkustajat.

Autovakuutus vuodeksi nyt -50 %

Keskitä vakuutuksesi ja voit saada uutena etuasiakkaana uuden autovakuutuksen vuodeksi puoleen hintaan. Toimi heti, etu on voimassa 31.12.2017 saakka.

Etu koskee uusia etuasiakkaita ja uusia autovakuutuksia liikennevakuutuksen yhteydessä. Edun saa yksityiskäyttöisiin henkilöautoihin ja se on ajoneuvokohtainen. Etuasiakas on asiakas, jolla on vakuutuksia vähintään kolmesta eri vakuutuksen tuoteryhmästä. Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Vakuutuksen tuoteryhmät ovat:

  • Koti- ja muut omaisuusvakuutukset

  • Liikennevakuutukset

  • Autovakuutukset

  • Jatkuvat matkavakuutukset

  • Henkilövakuutukset

Osta vakuutus

Nyt myös kuljettajan ja läheisten vakuutukset -30 %

Oletko varautunut vakuutuksella mahdollisen sairauden tai tapaturman aiheuttamiin kuluihin? Entä miten arkesi ja taloutesi muuttuu, jos invalidisoidut?

Nyt voit saada Terveysvakuutuksen ja Toimeentulovakuutuksen vuodeksi 30 prosentin alennuksella. Etu on voimassa 31.12.2017 saakka.

Huomioithan, että voit ottaa Terveysvakuutuksen vauvalle heti rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen. Vakuutuksen voi ottaa aina 85 ikävuoteen asti ja se on voimassa jopa 100-vuotiaaksi. Vakuutukset saattavat edellyttää terveysselvityksen täyttämistä verkossa ja ne myönnetään tapauskohtaisesti.

Autorahoitus Osuuspankista tai autoliikkeestä

Autolaina kätevästi Osuuspankista

Pankista otetulla lainalla saat maksettua autosi kerralla ja sen omistusoikeus siirtyy sinulle heti kaupat tehtyäsi. Autolaina kattaa myös esimerkiksi moottoripyöriin ja veneisiin liittyvät rahoitustarpeet. Voit saada meiltä autolainaa joko vakuuksilla tai ilman. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin katsomme juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun yhdessä. Autolaina lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin.

Ota yhteyttä!

Rahoitus suoraan autoliikkeestä

OPn autorahoitus on osamaksurahoitus, jolla voit kätevästi hankkia auton omaksesi. Auton omistusoikeus siirtyy sinulle viimeisen kuukausierän maksamisen jälkeen. Autosi toimii rahoituksen vakuutena, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia.

Lähes kaikilla autoliikkeillä on mahdollisuus tarjota sinulle OPn osamaksurahoitus ja siihen sopiva vakuutus. OPn autorahoitus lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Muista kertoa autoliikkeessä olevasi asiakkaamme ja haluavasi rahoituksen ja vakuutuksen, joista voi kertyä OP-bonuksia.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön