Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Vakuutukset ja vahingot  > Sinun elämäsi vakuutukset
 
 

Sinun elämäsi vakuutukset

Huh yläkuva 552

Terveys- ja Toimeentulovakuutukset vuodeksi 30 prosentin alennuksella

Oletko varautunut vakuutuksella sairauden ja tapaturman aiheuttamiin kuluihin? Entä miten arkesi ja taloutesi muuttuu, jos invalidisoidut? Nyt voit saada Terveysvakuutuksen ja Toimeentulovakuutuksen vuodeksi 30 prosentin alennuksella ostaessasi sen verkkokaupastamme. Tarjous on voimassa  31.12.2017 saakka.

Vakuutukset saattavat edellyttää terveysselvityksen täyttämistä verkossa ja ne myönnetään terveydentilan perusteella.

Osta vakuutus

Elämäsi vakuutukset tuovat turvaa

Elämäsi vakuutukset on kokonaisuus, joka turvaa elämäsi yllättävien tilanteiden varalta eikä sinun tarvitse murehtia hoitoon pääsemistä tai talouden tasapainon järkkymistä. Elämäsi vakuutukseen voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat henkilövakuutukset. Henkilövakuutuksemme tarjoavat monipuolista turvaa vauvasta vaariin tapaturman, sairauden, kuoleman ja työkyvyttömyyden varalta. Vakuutuksissa huomioidaan ihmisten erilaiset elämäntilanteet niin, että terveys, läheiset, vapaa-aika ja talous ovat turvattuja kaikissa tilanteissa.

Käy räätälöimässä oma vakuutuskokonaisuutesi verkkokaupassa. Osta vakuutus -toiminnosta näet mitä vakuutuksia ja turvia suosittelemme sinulle ja perheenjäsenillesi. Voimme myös katsoa yhdessä vakuutusasioittesi nykytilanne.

Varaa aika tapaamiseen alla olevasta linkistä tai jätä yhteydenottopyyntö. Voit myös soittaa puhelinpalveluumme 0303 0303. Palvelemme arkisin vakuutusasioissa ma-pe 8-18 ja korvausasioissa ma-pe 9-17.

Pohjola Sairaalasta sekä lääkäri- että korvauspalvelut

OP Ryhmän Pohjola Sairaala palvelee OPn vakuutettuja asiakkaita Helsingin Pikku Huopalahdessa. Onnistunut asiakaskokemus ja hoidon nopeus ovat Pohjola Sairaalan toiminnan keskiössä.

Seuraava sairaala avautuu Tampereelle kesällä 2016 ja sen jälkeen sairaalat tulevat Ouluun, Kuopioon ja Turkuun. Pohjola Sairaalan lisäksi laaja kumppaniverkostomme palvelee laajasti ympäri Suomea.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön