Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Vakuutukset ja vahingot  > Törmäys toisen kanssa - ajoneuvovahinko
 
 

Törmäys toisen kanssa - ajoneuvovahinko

Liikennevakuutuksesta korvataan aiheutuneita henkilövahinkoja sekä toiselle aiheutuneita ajoneuvo- tai omaisuusvahinkoja. Jos sinulla on liikennevakuutuksen lisäksi vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus (kasko), voit hakea korvausta myös oman ajoneuvon vaurioista.

Toimi näin, kun vahinko sattuu
  1. Ota muistiin vastapuolen ja mahdollisten todistajien yhteystiedot sekä vastapuolen ajoneuvon rekisterinumero.

  2. Ilmoita vahingosta verkkopalvelussa. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, olemme sinuun ja kolarin vastapuoleen mahdollisimman pikaisesti yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ohjeet etenemisestä.

  3. Hakeudu tarvitsemaasi hoitoon. Tarkista kumppanihoitolaitoksemme omalla alueellasi. Annamme lisäohjeita jatkotutkimuksista tehtyäsi vahinkoilmoituksen.

  1. Ajoneuvojen vauriot tarkastetaan korjaamolla. Pyydä korjaamoa huolehtimaan vaurioiden tarkastuksesta Pohjolan kanssa. Jos ajoneuvosi on ajokelvoton, ota yhteyttä kumppaniimme Falck-hinauspalveluun puh. 0100 2400.

Ota kuitit ja liitteet valmiiksi esille. Tarvitset niissä olevia tietoja ilmoituksen täyttämiseen. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja Pohjolaan ellei niitä erikseen pyydetä.

Ilmoita vahingosta

Palvelun käyttö vaatii kirjautumisen. Kirjautumista varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joiden avulla voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Kirjauduttuasi voit tarkistaa oman vakuutusturvasi ja tehdä vahinkoilmoituksen.

Liikennevakuutuksesta voi hakea korvausta esimerkiksi tällaisissa tapauksissa:

  • Kolari toisen ajoneuvon kanssa

  • Kuljettaja tai matkustaja loukkaantui kolarissa

  • Lääkärikäynti kolarin jälkeen tai ambulanssi kävi törmäyspaikalla

  • Törmäys naapurin postilaatikkoon

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön