Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  Media  >  OP Nyt
 
 

OP Nyt 2015

OP Nyt on uutis- ja ajankohtaisohjelma, jonka lähetyksissä käsitellään erilaisia talouteen sekä pankki- ja vakuutusasioihin liittyviä aiheita ja pohdiskellaan finanssialan ajankohtaisia ilmiöitä.

OP Nyt pureutuu aiheeseen pintaa syvemmältä ja tarjoaa tuoreita näkökulmia jokaisen ihmisen arkeen vaikuttavista talousasioista. Asiantuntijat kertovat omia näkemyksiään videolähetyksissä.

Viimeksi päivitetty 27.2.2015

Keljonkeskus - mikä se on?

Digitaaliset palvelut ovat tulevaisuuden tapa hoitaa päivittäiset pankki- ja vakuutusasiat. OP Keski-Suomi avasi Jyväskylän Keljossa uudenlaisen pankki- ja vakuutuspalveluiden myymälän, jossa keskeisin idea on hyödyntää samaan aikaan useaa asiointikanavaa.

Suoraa asiaa suuryrityksiltä

OP ja Aalto-yliopiston tutkijat julkaisivat jo kolmannen kerran raportin, joka avaa Suomen taloudelle keskeisen suuryritysten joukon tilannetta ja näkymiä.

Vuosikatsaus

OPlla on asiakasomisteisena yrityksenä kaksoisrooli: liiketoimintaroolissa luotua hyvää hyödynnetään yhteisöllisessä roolissa asiakkaiden ja koko yhteiskunnan hyväksi. Millainen oli OPn vuosi 2014 liiketoiminnallisesti? Miten viime vuoden tulos aiotaan käyttää - hyötyvätkö asiakkaat siitä? Miten Suomi saadaan nousuun? Katso pääjohtaja Reijo Karhisen kommentit.

Alkuvuoden suhdanne-ennuste

Suomen ja koko Euroopan talouskehitys on ollut heikkoa jo pitkään. Mitä valoa OPn ekonomistit näkevät Suomen taloudessa 2015?

OPn analyytikot: Mistä tuottoja korkojen laskun jälkeen?

Maailmantaloudessa monet epävarmuustekijät nostavat jälleen päätään. Millaiset ovat alkuvuoden näkymät sijoitusmarkkinoilla? Voiko talouskasvu kaikesta huolimatta yllättää positiivisesti vuonna 2015?

Lempeä jättiläinen

Keskelle Helsinkiä, Vallilan sydämeen, on kohonnut veistoksellinen rakennus, josta on tuleva uudistuvan OPn kotipesä ja tulevaisuuden pankki- ja vakuutusalan hermokeskus. Suunnittelussa on painotettu ympäristönäkökohtia ja vastuullisuutta.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön