Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Lainopilliset asiat elämän käänteissä
 
 

Lainopilliset asiat elämän käänteissä

Perheenjäsenten lainopilliset sopimukset. Puolisoiden omaisuudesta voidaan sopia avioehdolla. Lakiasiantuntijamme laatii avioehdosta kanssanne oikeamuotoisen asiakirjan. Perinnönjakoa selkeyttää oikein laadittu testamentti. Kun harkitset testamentin tekemistä, ota yhteyttä OP Oulun Lakipalveluihin. Teemme puolestasi myös omaisuuden ositukset ja perunkirjoitukset.

Asunto- ja kiinteistöasioiden juridiset asiakirjat. Kun teet asunto- tai kiinteistökauppaa tai vuokrasopimusta, autamme sinua kauppakirjojen sekä sopimusten laatimisessa. Asiantuntemuksellamme kaikki tarpeelliset asiakirjat tulevat huomioitua. Kaupanteon jälkeen lainhuudatus ja kiinnitysten hakeminen hoituvat halutessasi toimestamme. 

Verotusasiat säästämisessä ja sijoittamisessa. Nykyisen ja tulevan varallisuuden hoitamisessa tulee huomioida verotuksellisia seikkoja kuten tuoton verotus, varallisuusvero, lahjavero ja perintövero. Sijoitusasiantuntijamme suunnittelevat sinulle sopivan säästämis- ja sijoitusmuodon. Erityisissä vero-oikeudellisissa kysymyksissä saat apua lainopillisista palveluistamme.

 
Ota yhteyttä

Varaa aika oikealle asiantuntijalle

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön