Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Lounaismaan Osuuspankki keskittää palvelunsa Salon, Forssan, Someron ja Perniön konttoreihin
 
 

Lounaismaan Osuuspankki keskittää palvelunsa Salon, Forssan, Someron ja Perniön konttoreihin

26.4.2017

Lounaismaan Osuuspankin Kiikalan Rekijoen, Kiskon, Kuusjoen, Somerniemen, Suomusjärven ja Tammelan konttorit sulkevat ovensa 1.11.2017. Konttorit yhdistetään pankin muuhun palveluverkostoon. Tämä muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Konttorien sulkemisen taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos: entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa. Digitalisaation myötä jo nyt 95 prosenttia henkilöasiakaskohtaamisista tapahtuu digitaalisissa kanavissa.


- Asiointi lakkautettavissa konttoreissamme on vähentynyt tasaisesti ja ne ovat asiointivolyymiltaan ryhmän pienimpiä. Päätös konttorien lakkauttamisesta on tehty koko pankin kannattavuutta ajatellen, toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen sanoo.


Konttorien lakkauttamisella ei ole vaikutusta henkilöstön määrään. Lakkautettavissa konttoreissa työskennelleet toimihenkilöt jatkavat työtään pankin muissa konttoreissa. Jatkossakin Osuuspankilla on laajin konttoriverkosto toimialueellaan.


- Ymmärrämme, että konttoreiden yhdistäminen ja kassapalveluiden supistaminen hankaloittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka ovat perinteisesti tottuneet asioimaan konttorissa. Siksi teemme koko ajan työtä opastaaksemme yhdistettävien konttoreiden asiakkaita löytämään sopivat ja helpot tavat pankkiasioidensa hoitamiseen myös jatkossa. Tämänkin takia halusimme ilmoittaa tulevista päätöksistä hyvissä ajoin.


Salon, Forssan, Someron ja Perniön konttorit jatkavat täyden palvelun konttoreina, jotka tarjoavat asiakkaille myös kassapalveluja. Aikavarauksella asiakkaita palvellaan laajoin aukioloin, ma-pe klo 8-19. Konttorien sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.  Esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan.  Laskujen maksaminen hoituu jatkossakin helpoiten suoramaksuna, e-laskuna tai OP-mobiilipalvelun kautta.  Päivittäiset ostokset voi maksaa helpoiten pankki- ja luottokorteilla. 


Forssassa, Kiikalassa, Kiskossa, Perniössä, Salossa, Somerolla, Suomusjärvellä ja Tammelassa käteistä rahaa voi nostaa Otto.-automaateista. Osuuspankin korteilla käteistä rahaa saa myös mm. K-ryhmän kaupoista ja Neste- palveluasemilta.


- Toimintoja tehostamalla pystymme keskittymään asiakaspalveluun entistä paremmin. Asiakkaamme hyödyntävät yhä enemmän myös sähköisiä kanaviamme. Nykyisin esimerkiksi lainaneuvottelut voi hoitaa myös kotisohvalta verkkoneuvotteluina, Hulkkonen toteaa.

 

Yhteystiedot:
Toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen
p. 044 770 1201
jukka.hulkkonen@op.fi

 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön