Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP-Private Oulu varallisuutesi hoitajana
 
 

OP-Private Oulu varallisuutesi hoitajana

OP-Private Oulu on Oulun OP:n varainhoitoyksikkö, joka palvelee Oulun seudun yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä. Paikallinen varainhoitaja hoitaa salkkuja Oulusta käsin käyttäen hyväksi OP-Pohjola-ryhmän laajaa asiantuntijaverkostoa ja yhteistyökumppaneita.

OP-Private Oulun tarjoamassa palvelussa korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Palvelun ytimen muodostavat varallisuudenhoitopalvelut, mutta kokonaisuus pitää sisällään myös mm. lainopilliset palvelut, kiinteistönvälityspalvelut, perinteiset pankkipalvelut sekä vakuutuspalvelut Pohjolan kautta.

Mikäli sijoitusvarallisuutesi on yli 100 000 euroa, voit voi valita sijoituskonsultoinnin tai täyden valtakirjan omaisuudenhoidon välillä.

  • Mikäli sinulla on aikaa ja resursseja hoitaa varoja itsenäisesti, sijoituskonsultointi on hyvä tapa saada lisää näkökulmia. Tällöin varainhoitaja toimii keskustelukumppaninasi sijoittaessasi varoja, tekee muutosehdotuksia salkkuun ja pitää sinut ajan tasalla sijoitusmarkkinoiden tapahtumista. Sijoituspäätökset teet kuitenkin itse. 

  • Täyden valtakirjan omaisuudenhoito perustuu yhdessä sovittuun sijoitusstrategiaan. Sen puitteissa varainhoitaja tekee sijoituspäätöksiä itsenäisesti eikä sinun välttämättä tarvitse itse seurata aktiivisesti markkinatilannetta.

Ota yhteyttä OP-Private Ouluun! Mietitään yhdessä sijoittamisen tavoitteet ja sopiva riskitaso ja etsitään sinulle sopivat ratkaisut varallisuutesi hoitamiseen.

Varaa aika numerosta 010 2535 436.

 

Etsi konttori

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön