Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Oulu on tämän seudun pankki
 
 

OP Oulu on tämän seudun pankki

OP Oulu on Oulun talousalueella toimiva täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi suurimmista osuuspankeista.

Kattava palveluverkosto
Palvelemme pankki- ja vakuutusasiakkaitamme 14 konttorissa kuuden kunnan alueella.  Käytössäsi on lisäksi helppokäyttöinen verkkopalvelu sekä asiantunteva puhelinpalvelu. Löydät pankin myös Facebookista, www.facebook.com/OPOulu.

Oulun OP-Kiinteistökeskus on apunasi asunnon ostossa, myynnissä ja vuokrauksessa.

Toimialue v 2014

Omistaja-asiakkuus kannattaa
Olemme jäsentemme omistama, voimakkaasti kehittyvä ja eteenpäin katsova pankki. Tehtävänämme on edistää asiakkaidemme taloudellista menestystä. Kannamme myös vastuumme omasta toimintaympäristöstämme ja kehitämme sen elinvoimaisuutta.

Omistaja-asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua pankkisi päätöksentekoon ja vaikuttaa omaan pankkiisi ja sen kautta koko ympäröivään yhteiskuntaan. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö.

Omistaja-asiakkaana voit hyötyä OP-bonuksista. Bonuksia alkaa kertyä asioinnistasi heti. Bonuksia saat lainoista, tileillä olevista varoista ja sijoituksista sekä OP-Visa-ostoksista. Niitä kertyy myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista eli kaikista Pohjolan Mitta- ja Autoturvan vakuutuksista.

Palveluksessasi on lähes 300 osaavaa ja luotettavaa pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. He ovat valmiina kertomaan sinulle lisää ainutlaatuisesta pankki- ja vakuutuspalveluidemme kokonaisuudesta. 

Tervetuloa!

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön