Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Oulun OP tarjoaa yhdistyksille kesätyöpalkat 50 nuoren työllistämiseen
 
 

Oulun OP tarjoaa yhdistyksille kesätyöpalkat 50 nuoren työllistämiseen

22.2.2013

Vuosi 2013 on Uuden Oulun juhlavuosi, jonka teemana on nuorten hyvinvointi ja työllisyys. Oulun OP on mukana edistämässä nuorten työllistämistä ja tarjoaa kesätyöpalkan 50 nuorelle kesällä 2013. Alueellamme toimiva yleishyödyllinen yhdistys voi palkata 15-17-vuotiaan nuoren kesätyöhön pankin piikkiin.

Oulun OP:n toimialueella toimivilla yleishyödyllisillä yhdistyksillä on mahdollisuus palkata 15-17-vuotias nuori kuukaudeksi kesätöihin pankin piikkiin. Oulun OP maksaa yhdistykselle nuoren palkan, 800 euroa/nuori. Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistysten kesätyökampanjasta ilmoitetaan toimialueen paikallislehdissä 12.2.2013.

- Mikä tahansa yleishyödyllinen yhdistys, kuten kylä-, luonnonsuojelu- tai vanhainkotiyhdistys, urheiluseura,  voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikka hoito- ja kunnossapitotoimiin. Me haluamme kantaa yhteiskuntavastuun saralla kortemme kekoon ja olla mukana talkoissa nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi, viestintäjohtaja Pekka Järvelä kertoo.

Yhdistykset hakevat viimeistään 15.3.2013

Yhdistysten hakulomake löytyy alta (YHDISTYSTEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT 15.3.) Hakemus täytetään netissä. Siinä kysytään yhdistyksen toimintaperiaate, tarjotun kesätyön ajankohta (ajoituttava kesä-elokuulle) ja tehtäväkuvaus. Yksi yhdistys voi tarjota useammankin kesätyöpaikan.

Oulun OP:n valitsema toimikunta valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille viikolla 13 kirjallisesti. Tämän jälkeen nuorten kesätyöpaikat laitetaan auki Oulun OP:n kotisivulle. Yhdistykset hoitavat nuorten haastattelut ja valinnat ja toimivat nuoren työnantajana.

Nuorten hakuaika 11. - 26.4.2013

Yhdistysten tarjoamat nuorten kesätyöpaikat löytyvät 11.4. alkaen Oulun OP:n kotisivulta sekä mol.fi :stä. Nuori voi hakea haluamaansa kesätyötä täyttämällä hakemuksen netissä. Hakuaika päättyy 26.4. Yhdistys haastattelee ja valitsee kesäntyöntekijänsä toukokuun aikana.

 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön