Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Raahen Seudun Osuuspankki palvelee koko Raahen kaupunkia ja Pyhäjoen kuntaa.
 
 

Raahen Seudun Osuuspankki palvelee koko Raahen kaupunkia ja Pyhäjoen kuntaa.

Raahen Seudun Osuuspankki on jäsentensä omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus, vastuullisuus ja ihmisläheisyys. Pankin toimialue muodostuu Raahen kaupungista ja Pyhäjoen kunnasta.

Raahen Seudun Osuuspankin palvelut kattavat Raahen kaupungin ja Pyhäjoen kunnan alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin.

Raahen Seudun Osuuspankki on Raahen talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Toimimme Raahen kaupungin ja Pyhäjoen kunnan alueella. Konttorimme toimivat Raahessa ja Pyhäjoella.

Raahen Seudun Osuuspankki tarjoaa yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakkaille sekä maa- ja metsätalouden harjoittajille kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin, varallisuudenhoitoon ja muihin asiantuntijapalveluihin. Palvelemme Raahen seutukunnan talousalueella asuvien yksityisasiakkaiden lisäksi kaikkia niitä, jotka asuinpaikastaan riippumatta kokevat itsensä osaksi merellistä Raahen seutua.

Raahen Seudun Osuuspankin menestys on ollut hyvä kaikkina aikoina. Tämä on merkinnyt pankille myönteistä tuloskehitystä ja jatkuvasti parantunutta vakavaraisuutta. Toimialueemme asukkaat ovat osoittaneet luottamustaan pankkiamme kohtaan siinä määrin, että yli puolet niin yksityis- kuin yritysasiakkaistakin ilmoittaa pääpankikseen Raahen Seudun Osuuspankin.

Olemme Raahen Seudun Osuuspankissa päättäneet, että tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa raahelaisten ja pyhäjokisten ykköspankki. Kehitämme pankki- ja vakuutuspalvelujamme yhdessä koko OP Ryhmän kanssa siten, että säilytämme johtavan aseman paitsi perinteisissä pankkipalveluissa, myös uusissa verkko- ja mobiilipalveluissa.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön