Sisäänkirjautuminen

OP-Pohjola-ryhmä  >  OP-Pohjola-ryhmä  >  Osuuspankit  > Sulkavan Osuuspankilla kasvun vuosi
 
 

Sulkavan Osuuspankilla kasvun vuosi

Sulkavan Osuuspankki on paikkakunnan johtava rahalaitos ja osaltamme pyrimme olemaan mukana paikkakunnan kehityksessä ja tapahtumissa. Tästä on osoituksena mm. toimiminen Sulkavan Suursoutujen Soutupankkina koko soutujen historian ajan.

Sulkavan Osuuspankki täytti 100-vuotta vuonna 2004 ja pankin kasvu on ollut edelleen voimakasta.

Sulkavan Osuuspankki uudisti molempien konttoriensa toimitilat. Uudistamisen tavoitteena on pystyä tulevaisuudessa hoitamaan entistä paremmin asiakkaiden palvelutarpeita.
Asiakas voi valita haluamansa tavan hoitaa pankkiasioita joko fyysisesti konttorissa tai rationaalisesti päätteen avulla tai puhelimella. Osaltamme haluamme vahvistaa ihmisten uskoa tulevaisuuteen maaseudulla, jossa väestö edelleen vähenee. Toimialueemme väestön vähentyessä olemme kuitenkin pystyneet kasvattamaan asiakasmääräämme, joka on osoitus siitä että olemme pystyneet hoitamaan myös muualla asuvien asiakkaidemme pankkipalvelut. Ihmisten muuttaessa paikkakunnalta toiselle ei heidän tarvitse vaihtaa pankkia, koska nykyinen tekniikka mahdollistaa pankkiasioiden hoidon ajasta ja paikasta riippumatta.

Olemme paikkakunnan johtava rahalaitos ja osaltamme pyrimme olemaan mukana paikkakunnan kehityksessä ja tapahtumissa. Tästä on osoituksena mm. toimiminen Sulkavan Suursoutujen Soutupankkina koko soutujen historian ajan ja vuonna 2003 oli Sulkavalla Jukolan viesti, jossa Sulkavan Osuuspankki toimi kisapankkina. Näillä keinoin osaltamme olemme tekemässä paikkakuntaa tunnetuksi ja tavoitteena on aikaa myöten saada paikkakunnan väestökato pysähtymään. Se varmasti osaltaan tulevaisuudessa parantaisi edelleen pankin ja kaikkien muiden yritysten toimintaedellytyksiä paikkakunnalla.

Kiitänkin sinua mielenkiinnosta tutustua pankkimme esittelyyn ja toivotan tervetulleeksi asiakkaaksi Sulkavan Osuuspankkiin

Kari Haverinen
sähköposti: kari.haverinen(a)op.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön